Swordfish (2001) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Stanley Jobson is een superhacker. Hij is voorwaardelijk vrij, maar mag onder geen beding nog een computer aanraken....
Swordfish

Swordfish

Actie Misdaad 7.20
Ondertiteling:Nederlands Taal:Engels Geluid:Stereo Jaar:2001 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 35 minuten

Stanley Jobson is een superhacker. Hij is voorwaardelijk vrij, maar mag onder geen beding nog een computer aanraken. Jobson wordt echter gechanteerd door een charismatisch meesterbrein die hem geen keuze laat: een astronomisch bedrag aan geheime overheidsfondsen - codenaam Swordfish - naar diens rekening sluizen of zijn dochtertje verliezen. Deze explosieve hi-tech thriller bevat één van de spectaculairste openingsscènes ooit vertoond én ook Halle Berry laat zich van haar mooiste zijde zien. Computers, hackers en een ijzingwekkende Travolta... uw password voor spanning: Swordfish.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Deze film komt ook voor in

Reviews (1)

7.20/10.0
8
mario
05-11-2012
Een blast from the past. Dik in orde op verhaal, op acteerwerk, op effecten, gewoon een puntgaaf afgewerkt filmpje, op 1 detaïl na, maar dat stoort langs geen meter. John Travolta zet hier een extreme maar eveneens zeer charismatische klootzak neer. Hale Berry geeft zichzelf bloot en dat in alle mogelijkheden van het woord als gangsterliefje die geen middel ongebruikt laat om mensen te manipuleren. Een actiefilm die geen 100 minuten wervelend geweld over het kleine scherm laat razen, maar welgedoseerd vlagen van compleet koud berekend geweld loslaat op de kijkers. Dik in orde voor me.
loading