Snackbar (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. SNACKBAR speelt zich af in een grootstedelijke buitenwijk, waar het straatbeeld gedomineerd wordt door hangjongeren. Het...
Snackbar

Snackbar

Drama
Taal: Nederlands Jaar: 2011 Duur: 1 u 19 min

SNACKBAR speelt zich af in een grootstedelijke buitenwijk, waar het straatbeeld gedomineerd wordt door hangjongeren. Het dagelijks leven concentreert zich rond een snackbar, die wordt gerund door de vijftigjarige Turk Ali. De snackbar fungeert als toevluchtsoord voor de lokale Marokkaanse jeugd; tienerjongens die niks beters te doen hebben dan rondhangen in de buurt. Ze zijn ruw, gewelddadig, crimineel en komen regelmatig met de politie in aanraking. Voor deze jongens is Ali als een oude en vertrouwde Turkse oom; begrijpend en met gevoel voor humor, maar ook streng. Maar hoe moet het verder als Ali's gokverslaving hun hangplek in gevaar brengt? SNACKBAR is hard, humoristisch, tragisch, woest, bluesy en onvoorspelbaar als het leven zelf.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Snackbar aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading