Blood Work (2002) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Terry McCaleb, profiler bij de FBI, neemt de hem toegewezen moordzaken altijd erg ter harte. Letterlijk, dit keer, want...
Blood Work

Blood Work

Misdaad Thriller
Taal: Engels Jaar: 2002 Duur: 1 u 46 min

Terry McCaleb, profiler bij de FBI, neemt de hem toegewezen moordzaken altijd erg ter harte. Letterlijk, dit keer, want als hartpatiŽnt heeft hij een donorhart ontvangen van een slachtoffer in een moordzaak. De zuster van de donor wil dat hij deze nieuwe levenskans aangrijpt om de moordenaar te grijpen. De verrassende aanzet voor een slimme, rauwe thriller vol onverwachte plotwendingen en ijzingwekkende suspens.

Strakke regie Spannend Misdaadthriller Sfeervolle muziek Los Angeles

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
Stereo 16:9
Helga
Sterk verhaal.

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Jacqueline
Een typische Clint Eastwood film. Zijn rustige manier van aanpak, en niet te vergeten zijn droge humor, maken dit een prettige film om naar te kijken. Ontroerend, spannend, grappig, en met een onverwacht plot! Zeker de moeite waard om te kijken.
loading