John Carter (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De film gaat over voormalig legerkapitein John Carter die de oorlog beu is en op onverklaarbare wijze naar Mars wordt...
John Carter

John Carter

Actie
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 2 u 7 min

De film gaat over voormalig legerkapitein John Carter die de oorlog beu is en op onverklaarbare wijze naar Mars wordt getransporteerd. Daar wordt hij tegen zijn zin betrokken bij een enorm conflict tussen de bewoners van de planeet, waaronder Tars Tarkas en de betoverende prinses Dejah Thoris. In een wereld die op het punt staat ten onder te gaan, herontdekt John Carter zijn menselijkheid wanneer hij zich realiseert dat de overleving van Barsoom en de bewoners daarvan in zijn handen ligt.

Visuals Oorlogsmoeheid Speculatief Ruimteavontuur Vechtscènes Toekomstig Marslandschappen

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Marion
Prachtige film, zeker het kijken waard!

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Marida
Ik ben gek op dit soort films. Even helemaal wegdromen in een andere wereld. En uiteraard ook een diepere betekenis, zoals dat wel vaker met Disney films het geval is. Het idee dat er alleen een beetje sturing nodig is om ervoor te zorgen dat volkeren elkaar uit gaan moorden, wat dan het einde van een planeet zou betekenen. Als we niet uitkijken zit daar veel waarheid in. Maar goed, daar vooral niet te lang bij stilstaan. Mooie film, mooie mensen, beetje romantiek, heel veel actie en goeie special effects maken een heerlijke film.
Evelien
Deze film was nog veel beter dan ik had verwacht. Het is niet zomaar een sci-fi/ fantasy verhaal maar het is heel mooi opgebouwd vanuit een verhaal van Burroughs. De film is duidelijk afgerond geheel, daar houd ik van. De actie en het spektakel zijn genoeg in beeld zonder al te bloederig te worden, het blijft een Disney film natuurlijk. De karakters doen, zoals anderen al schreven, inderdaad denken aan Star Wars e.a. maar dit verhaal bestond als eerste. En wat een bloedmooie man is die John Carter ;) Ik heb van de film genoten!
Michiel
Eigenlijk best wel goede film. Special effect zijn goed. Verhaallijn is redelijk. Wat ik jammer vond is dat er niet echt wordt uitgelegd wat er mogelijk is met 'the 9th power/ray'. Verder prima vermaak.
Elvis
Waanzinnig!! Ik wist niet goed wat ik nou van deze film moest verwachten,. Het verhaal zit goed in elkaar. Spanning, humor en actie! Special effects zijn ook super. Nogmaals een waanzinnige Fantasy!! Van mij mogen snel weer meer van dit soort films geproduceerd worden! Grtz
Ch
Ik vond het een mooie film met prachtige special effects. Het is precies de film die je verwacht als je aan fantasie denkt. Vooral de 'hond' vond ik grappig en de twee witte apen. Natuurlijk moest er weer een mooie prinses zorgen voor de romantische noot. Graag wil ik deze film aan iedereen die van dit soort films houdt aanbevelen.
Ashna
Wat een waanzinnige goede film. Zat heel erg in twijfel, maar zeker aan te raden. Leuker dan Wrath of the Titans. Goede verhaallijn! Jammer dat ik hem niet in 3D kon zien.
Anoniem
Ik vond het een zeer leuke film. De titel maakte dat ik eerst twijfelde om te kijken, maar ik ben blij dat ik het gedaan heb. Ik keek om vermaakt te worden met leuke actie en mooie beelden en werd niet teleurgesteld. Als je een film wilt zien met een diepzinnig verhaal dan zit je bij deze film niet op de juiste plaats. Maar als je van dit genre houdt, dan is het een echte aanrader. John Carter is een leuke vermakelijk actiefilm met goede effecten en ook de acteerprestaties zijn prima. Ik heb erg gelachen om het karakter Woola. En even dat iemand het zegt: wat lijkt Taylor Kitsch hier op Barry Watson.
Anoniem
Mooie film
Kasper
Een aanrader om te kijken! Leuke verhaallijn. Mooie beelden, veel actie en een beetje romantiek.
Jeanne
Ik verwachtte eigenlijk niet te veel van de film, omdat ik niet zo van SF-films hou. Maar deze film heeft me aangenaam verrast! Er zat een leuke verhaallijn in en het einde was niet zo afgezaagd als de meeste SF-films. Wel doet deze film me heel erg denken aan de Star Wars collectie, voornamelijk de personages die in de film meedoen. Maar dit was niet zo storend dat ik deze film niet had willen zien. Ik vind het een aanrader!!!
Anoniem
Hele echte fantasie met mooi decor en special effects, maar een echte filmfan zal het net ff goed willen voelen met deze film. Lekker groot scherm en goeie sound zit je er echt helemaal in. Op video is het prima maar deze film vraagt om groot scherm en dolby surround en / of 3D. Oftewel: aanrader voor de liefhebber van actie, van romantiek en natuurlijk die van science/fiction. Kijken dus.
Relinde
Bah, wat vind ik dit een slechte film. Het ene cliché wordt op het volgende cliché gestapeld. De held van het verhaal, een knappe, stoere man met ontbloot bovenlijf die alles en iedereen verslaat, wordt verliefd op zijn tegenspeelster: een rondborstige prinses in een glanzend zilveren bikini-bruidsjurk, die hele legers afslacht... Hoe idealistisch kun je het maken? Beetje jammer. De Tharks zijn wel heel mooi geanimeerd en de hond is grappig. En het zwaartekracht-grapje werkt erg leuk. Maar verder heeft het niet veel om het lijf.
Nicole
Wat een waanzinnige goede en leuke film, een beetje een sprookjesachtig verhaal met prachtige beelden en schitterende special effects. De film is een productie van Walt Disney. 'John Carter' is een verfilming van het boek 'A Princess of Mars' uit 1912, van schrijver Edgar Rice Burroughs. Andrew Stanton heeft de film geregisseerd, hij heeft ook eerder meegewerkt aan de Pixar-films: Finding Nemo en Wall-E. De verfilming is ook tevens een eerbetoon aan het 100-jarig bestaan van het boek! John Carter, acteur Taylor Kitch zet een perfecte rol neer. De fictie-personen waren erg amusant en leuk verzonnen wezens, waarvan ik het fictieve hond(je) Woola wel erg schattig en grappig vond. Al met al een geweldige sf/fantasie film met hele mooie en aparte special effects. Ik vond persoonlijk dat je echt in de film werd meegenomen. John Carter komt per ongeluk, door een amulet terecht op de planeet Mars. Daar wordt hij gevonden door het volk de Tharks, lange groene 4-armige wezens en belandt daarbij in een avontuur. De film is verder ook goed te volgen en had wat mij betreft wel wat langer mogen duren, want vooral het einde vond ik wat abrupt. Omdat het einde wat abrupt was denk en hoop ik dat er nog een tweede film uit komt! Voor de liefhebbers van Fantasie zeker een aanrader, dus kijk en oordeel zelf!
mario
Qua originaliteit is 't moeilijk origineler Sci-Fi te gaan dan met de verhalen van Edgar R Burroughs. Toch is Disney hier gelukt om er een eenheidsworst van te draaien. Met dezelfde moeite had men John Carter vervangen door een willekeurige Skywalker, en de film 'Star Wars Episode 1.5' genaamd. Een 2 uurtjes entertainment, meer of minder is het niet. Misschien als ik deze film in een uitverkoopbak met DVD's vind, dat ik er nog eens naar zal kijken. Wat betreft acteerwerk, da's in orde. Special Effects. Hoppa, de scene nog eens door een renderfarm trekken en die laatste schaduw staat ook weer op zijn plek. Maar het verhaal kan wel wat sleutelwerk gebruiken, zelfs al is het gebaseerd op een klassieker.
Anoniem
De effecten in de science fiction film zijn prima, maar het enige spijtige van de film is dat de verhaallijn niet echt lekker doorloopt. Hier hadden ze wat mij betreft veel meer in kunnen steken waardoor het een film had kunnen worden van een wat groter formaat. Desondanks bleef het mij wel boeien van begin tot einde. In korte lijnen gaat hier over John Carter die per toeval midden in een oorlog op Mars terecht komt. Hierdoor moet hij toch enkele belangrijke beslissingen nemen die hij tot nog toe niet gemaakt had.
Harry
Wauw.... Alles zit in deze film voor een avondje kijkplezier; actie, SF, romantiek, prachtige muziek en een heldenrol. Voor mij een avondvullend progamma en mogelijk voor vele anderen ook. Kijken dus naar een fantasieverhaal met een stoere man en een hele mooie vrouw als hoofdpersonages. Ook hele gave speciale effecten. Kijken dus...
Anoniem
Een scfi/fantasy Walt Disney movie met een sprookjesachtig karakter. Naar het boek van Edgard Rice Burroughs 'Princess of Mars'. Prachtige special effects met in een meeslepend verhaal. Acteurs van een redelijk niveau, al hebben sommige een uiterlijk waar acteren niet het allerbelangrijkste is. Dit alles afspelende op een planeet die zo uit een Star Warsfilm is getrokken. Een echte aanrader voor de liefhebbers.
Monique
Wauw,een supergoede film, maar je moet wel heel de film hebben gezien voor je erover kunt oordelen. De wezens zijn mooi verzonnen, de gevechten spectaculair, het verhaal is fantastisch in elkaar gezet. Ik hoop dat er ook een deel 2 komt. Alleen niet geschikt voor te jonge kijkers, vanwege het geweld. Maar aan Fantasy ontbreekt het niet.
Kevin
Mooie film, het is een verhaal dat al heel oud is maar toch erg leuk. Het is heel mooi gemaakt en personen en beesten lijken erg echt, het is een goed opgebouwd verhaal met spannende stukken en onverwachte stukken. De spelers spelen hun rollen heel goed en ze komen erg overtuigend over, je zit echt in het verhaal en je blijft geboeid. Over het algemeen is het een leuke film die je nog wel eens een keer kan bekijken.
loading