Jack and Jill (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Jack Sadelstein, een succesvolle reclameman uit Los Angeles, met een beeldschone vrouw en kinderen, heeft maar aan...
Jack and Jill

Jack and Jill

Komedie 5.43
Ondertiteling:Nederlands Taal:Engels Geluid:Stereo Jaar:2011 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 27 minuten

Jack Sadelstein, een succesvolle reclameman uit Los Angeles, met een beeldschone vrouw en kinderen, heeft maar aan één ding een hekel. Dat is als zijn tweelingzus Jill op bezoek komt voor de feestdagen. Haar behoeftigheid en passief-agressieve gedrag zetten zijn normaal zo rustige leventje op z'n kop. Het wordt allemaal nog erger als Jill besluit langer te blijven en Jack het gevoel krijgt dat ze nooit meer weggaat.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Deze film komt ook voor in

Reviews (11)

5.43/10.0
7
Damian
20-09-2012
Ik vind het een bijzonder goede film gepresenteerd door Adam Sandler. Hij geeft zich uit als zijn zus waarbij er veel grappige scènes ontstaan. En zelfs Al Pacino gaat helemaal in zijn rol op. De verhaallijn op zich is ook wel goed gepresenteerd alleen dat ze in real life echt tweelingen ondervragen aan het begin en nog ergens in de film is wel een beetje saai. Dus over het algemeen raad ik deze film wel aan anderen aan.
8
Joost
17-09-2012
Op zich een leuke film met goede acteurs. Er zijn alleen sommige stukken een beetje langdradig en af en toe een beetje saai. Maar als je hier doorheen kijkt, is het een goede film.
8
Sandra
02-09-2012
Leuke komediefilm met goeie acteurs. Er zitten echt grappige stukjes in en een film die je met heel het gezin kan kijken en samen lekker kan lachen, dus een echte aanrader. De film duurt alleen niet lang, maar ja, dat is niet anders!!
7
Anoniem
01-08-2012
Wisten in eerste instantie niet wat we van deze film moesten verwachten. Maar in een niet al te serieuze bui is de film erg leuk. Er zitten leuke grappen en de rol van Jill speelt Jack ook erg goed. Goed gedaan. Een aanrader voor een leuke komedie!
9
Anoniem
27-07-2012
Leuke familiefilm met veel humor en lol. Leuk verhaal zit er in. Een echte familiefilm.
9
Leon
24-07-2012
Ik ben geen fan van Adam Sandler, dus zou nooit op basis van zijn personage een film kiezen. Die zijn vaak toch wat te banaal en goedkoop naar mijn smaak. Het verhaal van deze film trok desondanks wel genoeg om toch deze film te huren. Hier hebben we echt geen spijt van gehad, we hebben dubbel gelegen om alle grappen in de film. Zelfs veel knappe grappen die je tussen de regels door moest doorzien. Heerlijk om samen op de bank van te genieten, een aanrader!
9
Mariette
18-07-2012
Wat een droge humor weer zeg. Lekker weg kijken en veel lol, heerlijk.
7
Richard
15-07-2012
Ik vond het werkelijk waar een hilarische film, de types zijn erg leuk gespeeld! Ik moet wel eerlijk zeggen dat je er van moet houden maar goed, das ieder voor zich uiteraard. Er zitten echt geweldige stukjes humor tussen die absoluut de moeite waard zijn om is te bekijken. Echt een aanrader dus.
5
Wouter
08-07-2012
Een paar leuke stukjes, maar verder niet echt een aanrader.
7
Ro
01-07-2012
Leuke film voor de ontspanning maar niet echt een giller zoals ze de trailer doen voorkomen, echter moet je hem als filmfanaat wel een keer gezien hebben. Een kleine 7.
6
Anoniem
28-06-2012
Jack en Jill gaat over een man en vrouw die tweeling zijn. Jack heeft het helemaal gemaakt in zijn leven en Jill loopt een beetje te klunzen. Eens in het jaar mag Jill bij Jack en zijn familie logeren en al snel word duidelijk waarom niet vaker. Jack moet voor zijn reclamespotjes Al Pacino zien te bemachtigen, en als Al interesse blijkt te hebben in Jill zal Jack haar toch langer moeten zien te houden.
Zelf ben ik eigenlijk niet zo fan van films waarin mannen dubbelrollen spelen en verkleed gaan als een vrouw. Je ziet het altijd, dat stoort me, zo ook hier. Maar ik heb toch een aantal keer kunnen lachen.
loading