Puss in Boots Nederlands gesproken (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Puss in Boots, een van de meest geliefde personages uit het...
Puss in Boots (NL)

Puss in Boots (NL)

Animatie Familie
Taal: Nederlands Jaar: 2011 Duur: 1 u 27 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Puss in Boots, een van de meest geliefde personages uit het Shrek-universum, gaat over de hilarische en moedige avonturen van Puss wanneer hij samen met het meesterbrein Humpty Dumpty en de straatkat Kitty op zoek gaat naar de befaamde Gans met de Gouden Eieren.

Animatiekunst Avontuurlijk Fantasievol Vriendschap Expressieve animatie Heden Kasteel

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
5.1 16:9
Sven
Puss in boots blijft de favoriet van de jongens.

Reviews

Anoniem
Ik had deze film al eerder gezien in 3D (Erg spannend) Maar m'n familie had hem nog niet gezien. Ik had hem al gezien maar hij bleef spannend, zelfs zonder 3D-beeld! Echt een aanrader! Ook voor volwassenen en oudere kinderen.
Anoniem
Deze kater valt tegen. Had deze film beter verwacht.
Jannie
Hele leuke film om te zien. Supergrappige stukjes. De film gaat over de kat van Shrek. Nu is hij te zien in een eigen film. Hij word in streken geluisd en alles blijkt een opgezet spel te zijn, waar hij weer in is getrapt. Hij die een held was is dan ineens geen held meer. Zijn eiervriend heeft hem laten zitten, maar uiteindelijk hebben ze het weer goedgepraat. Er zitten ook best wel stukjes bij wat enorm zielig is. Mijn dochtertje vond de film helemaal niks aan. Maar wij als ouders wel.
Anoniem
Leuk voor jong en oud. Echt een super film, grappig, spannend, mooi gemaakt. Zou hem zo nog keer kijken.
Ro
Geweldig!! Kan niet anders zeggen. Ik zou hem zo nog een keer kijken. Voor de kids is ie zeker briljant, ze rollen hier van de bank van het lachen. Super film!
Anoniem
Hilarische film over een heroÔsche, dramatische kat (Katanova) met zelfoverschatting. Een verhaal over liefde, vriendschap, wraak en het najagen van dromen. We kenden Puss al uit Shrek, en in deze film krijgt hij de plaats die hem toebehoort: de hoofdrol. Het is niet de onbetwiste held, want Kitty Poezelpootje is hem eigenlijk steeds te snel af. Vanzelfsprekend bloeit er tussen hen al snel iets op...
Deze film is een absolute aanrader, voor kinderen en volwassenen.
Anoniem
In de bioscoop de film in 3D gezien. Dat gaf de film een nog betere kijkbeleving. De niet-3D is zeker aan te bevelen. Leuk verhaal, uitstekend te volgen voor de kids.
Naast juiste niveau spanning ook nodige humor.
Aanrader!
loading