ef67f7c2d86352c2c42e19d20f881f53
JT LeRoy online kijken / downloaden: Laura schrijft als haar 'avatar', de getroebleerde jongeman JT LeRoy. Wanneer haar debuutroman een bestseller wordt, bedenkt Laura een oplossing om haar anonimiteit te bewaren. Ze overtuigt haar schoonzus Savannah om zich in allerlei vermommingen bij het publiek en de pers voor te doen als JT. Samen beginnen ze aan een wilde rit van dubbellevens en infiltreren ze in Hollywood en de literaire elite, terwijl ze elk op ontdekking gaan naar hun identiteit. Gebaseerd op de memoires van Savannah Knoop 'Girl Boy Girl: How I Became JT LeRoy'. - JT LeRoy
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

JT LeRoy

Laura schrijft als haar 'avatar', de getroebleerde jongeman JT LeRoy. Wanneer haar debuutroman een bestseller wordt, bedenkt Laura een oplossing om haar anonimiteit te bewaren. Ze overtuigt haar schoonzus Savannah om zich in allerlei vermommingen bij het publiek en de pers voor te doen als JT. Samen beginnen ze aan een wilde rit van dubbellevens en infiltreren ze in Hollywood en de literaire elite, terwijl ze elk op ontdekking gaan naar hun identiteit. Gebaseerd op de memoires van Savannah Knoop 'Girl Boy Girl: How I Became JT LeRoy'.
Waardering:
Acteurs: Diane Kruger, Kristen Stewart, Laura Dern
Categorie: Drama
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!