Piet Piraat en het Vliegende Schip (2006) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Als de Scheve Schuit in volle zee op een ander schip botst, is dat het begin van een nieuw...
Piet Piraat en het Vliegende Schip

Piet Piraat en het Vliegende Schip

Kids Familie Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2006 Duur: 1 u 1 min

Als de Scheve Schuit in volle zee op een ander schip botst, is dat het begin van een nieuw avontuur voor Piet Piraat en zijn scheepsmaten. Ze ontdekken dat het om de Wankele Walvis gaat, een schip dat door Neptunes werd vervloekt: die heeft de bemanning namelijk veranderd in stenen beelden. Kapitein van de Wankele Walvis is de mooie Marilyn. Piet is op slag verliefd en wil de vloek ongedaan maken. Daarvoor moeten de beelden besprenkeld worden met het blauw uit de regenboog. Maar hoe geraken de piraten aan dat stukje regenboog? Dan ontdekt Piet dat de Wankele Walvis een vliegend schip is. Om het mechanisme in werking te zetten, hebben ze een blauwe parel nodig. Samen met Berend en Steven vaart hij naar Oestereiland. Stien blijft achter. Zij is jaloers op de mooie Marilyn en probeert dan ook om één en ander in de war te sturen. Op Oestereiland loopt ook al niet alles volgens plan voor Piet en co. Zullen ze aan een parel geraken? Of beter nog: aan een portie regenboog? Je ziet het allemaal in Piet Piraat en het Vliegende Schip.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
5.1 16:9
Sven
De jongens vonden hem geweldig.
Hebben de film helemaal kapot gekeke in de huur periode.
Een echte aanrader de piet piraat.

Reviews

Anoniem
Leuke film en leerzaam voor de kids.
loading