Piet Piraat en de Betoverde Kroon (2005) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Honderd jaar geleden was er een slechte piraat, Kapitein Snorrebaard, die al rovend en...
Piet Piraat en de Betoverde Kroon

Piet Piraat en de Betoverde Kroon

Kids Familie
Taal: Nederlands Jaar: 2005 Duur: 59 min

Honderd jaar geleden was er een slechte piraat, Kapitein Snorrebaard, die al rovend en plunderend met zijn schip de zeven zeeën bevoer. Op een dag hoorde hij over de Magische Kroon van koning Hedior, waarover de hofmagiër een vloek had uitgesproken. De sterveling die deze kroon op z'n hoofd zette, zou voor altijd in een schilderij veranderen.... Slechts één keer in de honderd jaar zou hij voor drie dagen ontwaken en zich realiseren dat hij voor eeuwig in het schilderij gevangen zit. Snorrebaard had wel gehoord van de vloek, maar geloofde er niet in... Maar zodra hij de Kroon te pakken kreeg en op z'n hoofd zette, gebeurde wat er voorspeld was.... Snorrebaard veranderde in een schilderij. Zijn bemanning schrok hier zo van dat ze allen overboord sprongen. Het schip van Kapitein Snorrebaard zonk, samen met de kroon, naar de bodem van de zee. Maar het schilderij van Kapitein Snorrebaard bleef drijven... honderd jaar lang.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
5.1 16:9
Sven
De vonden de kids zo leuk. Zo vaak gezien en hij verveelde ons niet.

Reviews

Anoniem
Wat een leuke film en verhaalvorm. Best een beetje spannend voor de kleintjes, maar werkt toe naar een leuk eind. Een film van Piet Piraat wordt altijd leuk gevonden door de kinderen.
loading