Bibi & Tina 2 - Liefde en diefstal op de manege: Bibi & Tina moeten twaalf wilde paarden in Hongarije ophalen voor graaf von Falkenstein. Als ze met de trein in Hongarije aankomen, rijdt er naast de trein een jongen op een wild paard. De jongen heet Puszta en hij werkt op daar op boerderij. Pustzta wil bij zijn wilde paard Baboshka blijven. Als Bibi verliefd wordt op Puszta wordt het heel ingewikkeld, want ze heeft de graaf beloofd om alle wilde paarden mee te nemen.
2015

Bibi & Tina 2 - Liefde en diefstal op de manege

Bekijk reviews (0)
109 min AvailableWebApp: Yes ContentType: film Taal: Nederlands | Geluid: 5.1 Beeldformaat: 16:9
Kids Familie Bibi & Tina moeten twaalf wilde paarden in Hongarije ophalen voor graaf von Falkenstein. Als ze met de trein in Hongarije aankomen, rijdt er naast de trein een jongen op een wild paard. De jongen heet Puszta en hij werkt op daar op boerderij.... meer filminformatie
Ook op:
Kijk voor: €2,99 of 6 Moviepoints
Huurperiode: 2 dagen
Trailer Geef cadeau
×
Bibi & Tina 2 - Liefde en diefstal op de manege
Bibi & Tina moeten twaalf wilde paarden in Hongarije ophalen voor graaf von Falkenstein. Als ze met de trein in Hongarije aankomen, rijdt er naast de trein een jongen op een wild paard. De jongen heet Puszta en hij werkt op daar op boerderij. Pustzta wil bij zijn wilde paard Baboshka blijven. Als Bibi verliefd wordt op Puszta wordt het heel ingewikkeld, want ze heeft de graaf beloofd om alle wilde paarden mee te nemen.
Details
Geluid: 5.1
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (0)Bibi & Tina 2 - Liefde en diefstal op de manege

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

Schrijf zelf een review
loading