Casper's Spook School: NEDERLANDS GESPROKEN. Casper, het liefste spookje op aarde, heeft wel een prettig en gezellig leven. Niemand is bang voor hem of is ooit kwaad geworden op hem. Hij maakt iedereen vrolijk, behalve... Kibosh, de heerser van de spokenwereld. Kibosh vindt namelijk dat Casper te weinig mensen laat schrikken. Voor straf moet Casper dan ook voor het eerst in zijn spokenleven iemand de stuipen op het lijf jagen, want anders wordt hij verbannen naar het land van de 'gekke' spoken. Casper doet zijn best, maar eigenlijk is hij te lief om mensen bang te maken. Als Casper's neefje Spooky hem wil helpen beginnen de problemen pas echt. Casper gaat naar de 'Scare school'.
×
Casper's Spook School
NEDERLANDS GESPROKEN. Casper, het liefste spookje op aarde, heeft wel een prettig en gezellig leven. Niemand is bang voor hem of is ooit kwaad geworden op hem. Hij maakt iedereen vrolijk, behalve... Kibosh, de heerser van de spokenwereld. Kibosh vindt namelijk dat Casper te weinig mensen laat schrikken. Voor straf moet Casper dan ook voor het eerst in zijn spokenleven iemand de stuipen op het lijf jagen, want anders wordt hij verbannen naar het land van de 'gekke' spoken. Casper doet zijn best, maar eigenlijk is hij te lief om mensen bang te maken. Als Casper's neefje Spooky hem wil helpen beginnen de problemen pas echt. Casper gaat naar de 'Scare school'.
Details
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (4)Casper's Spook School
Geschreven door: Anoniem
   08-04-2015
Jeugdsentiment de kinderen hebben hem zelfs 2x keer gekeken omdat ze hem ook erg leuk vonden. Dus een aanrader voor kinderen tussen de leeftijd 4 tot 8...
Geschreven door: Anoniem
   06-04-2014
Leuk
Geschreven door: Anoniem
   16-01-2013
Dit is een leuke film en zelfs kinderen van iets jonger dan 6 jaar zijn geboeid. En wie kent Casper niet vanuit zijn of haar eigen jeugd! Casper het lieve spookje spreekt erg tot ieders verbeelding. Een aanrader voor de woensdagmiddag.
Geschreven door: Andrea
   01-03-2012
Leuke, boeiende film, geschikt voor jong en oud, over het bekende stripfiguur Casper. Casper is volgens zijn familieleden en het hoofd van alle spookfiguren te lief. Daarom wordt hij naar een speciale school gestuurd met andere te lieve figuren om wat enger en gemener te worden. Op deze school beleeft hij avonturen samen met zijn nieuwe vrienden.
Schrijf zelf een review