Fright Night (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Nadat er vele mensen in zijn omgeving mysterieus verdwijnen, denkt tiener Charlie Brewster (Yelchin) dat zijn nieuwe...
Fright Night

Fright Night

Komedie Horror 5.67
Ondertiteling:Nederlands Taal:Engels Geluid:5.1 Jaar:2011 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 41 minuten

Nadat er vele mensen in zijn omgeving mysterieus verdwijnen, denkt tiener Charlie Brewster (Yelchin) dat zijn nieuwe buurman Jerry Dandrige (Farrell) een vampier is. Zijn angsten worden bevestigd wanneer zijn leven in gevaar komt. Charlie zal samen met Peter Vincent (Tennant), een magiŽr uit Las Vegas, moeten samenwerken om Jerry te stoppen.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Deze film komt ook voor in

Reviews (3)

5.67/10.0
1
Anoniem
05-04-2012
Charlie komt erachter dat zijn nieuwe buurman een vampier is en wanneer hij zijn omgeving voor hem probeert te beschermen, komt hij zelf in gevaar.
Ik ben gek op Colin Farrell en op vampierfilms/series, maar Fright Night vond ik helaas heel erg tegenvallen. De eerste helft vond ik saai en de tweede helft gebeurde er wat meer, maar zag het er te ongeloofwaardig uit. Daarnaast vond ik het over het algemeen slecht geacteerd.
6
Linda
24-03-2012
Is een leuke film, maar toch miste ik iets. Misschien omdat je als snel weet wie het is... Ik zou liever willen raden, dat het en mysterie blijft. Wel leuk dat Farrell meespeelt. Blijft en leuke acteur. Nogmaals, leuke film, maar kan beter. Twilight is toch mooier om te zien.
9
Nicole
21-03-2012
Een vriend van Charlie denkt dat de buurman van Charlie een vampier is. Charlie denkt dat zijn vriend dit verhaal verzint en gaat zelf op onderzoek uit. Als blijkt dat er steeds meer klasgenoten verdwijnen begint Charlie er toch in te geloven, maar Of de buurman (Jerry) wel een vampier is?....... Dat ga ik jullie natuurlijk niet verraden. Zou zeggen kijk zelf! Jerry (acteur Colin Farell) en Charlie (acteur Anton Yelchin) zetten in deze film een geweldige rol neer. Leuke horrorfilm met een komisch trekje, wel een supergoed en leuk verhaal, de film blijft ook van begin tot het einde spannend. Ik persoonlijk vond deze film goed!! Van mij krijgt hij een 9!
loading