Zombieland (2009) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Columbus en Tallahassee hebben een manier gevonden om te ontsnappen aan de zombies die de wereld overnemen. Columbus is...
Zombieland

Zombieland

Komedie Horror
Taal: Engels Jaar: 2009 Duur: 1 u 24 min

Columbus en Tallahassee hebben een manier gevonden om te ontsnappen aan de zombies die de wereld overnemen. Columbus is een bangerik, maar wanneer je bang bent om opgegeten te worden, kan angst je in leven houden. Tallahassee is een stoere bad-ass zombie-killer met een passie voor wapens. Zijn doel is om de laatste Twinkie op aarde te bemachtigen. Ze vormen een groep met Wichita en Little Rock, die ook bijzondere manieren hebben gevonden om te ontsnappen aan de zombies. Nu moeten ze uitzoeken wat erger is; afhankelijk zijn van elkaar of gevoerd worden aan de zombies.

Bloedstollend Grimmig humor Zombiekomedie Groteske visuals Post-apocalyptisch Verlaten steden

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Zombieland Soundtrack

Zombieland Soundtrack

SpotifySpeel af op Spotify

1. Opening

David Sardy

2. Cardio

David Sardy

3. The Standoff

David Sardy

4. Escalade Sting

David Sardy

5. Hostess Truck

David Sardy

6. 406

David Sardy

7. Carpush Manwich

David Sardy

8. Grocery Store

David Sardy

9. Marriagable

David Sardy

10. Girls Abandon Boys

David Sardy

Anoniem
Zombiefilm met spanning maar vooral humor. Ik vond het zeker een goede film. Het is weer eens wat anders dan de meeste zombiefilms, in deze film werd namelijk alles verteld hoe en wat. Ik zou zeggen: Gewoon kijken :)

Reviews

Anoniem
Wij dachten: 'best leuk een keer een horror, (komische) zombiefilm kijken'. Dat is dan ook wel gebleken. Het komische is een beetje droog en op de achtergrond, maar dat neemt niet weg dat de film gewoon erg vermakelijk blijft. Natuurlijk speelt Woody Harrelson weer prima en zit er ook een aantal verassingen in de film. Weet je wat: kijk maar eens. Je zal niet teleurgesteld worden :-)
loading