Zombieland (2009) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Columbus en Tallahassee hebben een manier gevonden om te ontsnappen aan de zombies die de wereld overnemen. Columbus is...
Zombieland

Zombieland

Komedie Horror 7.85
Taal:Engels Ondertiteling:Nederlands Geluid:Stereo Jaar:2009 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 24 minuten

Columbus en Tallahassee hebben een manier gevonden om te ontsnappen aan de zombies die de wereld overnemen. Columbus is een bangerik, maar wanneer je bang bent om opgegeten te worden, kan angst je in leven houden. Tallahassee is een stoere bad-ass zombie-killer met een passie voor wapens. Zijn doel is om de laatste Twinkie op aarde te bemachtigen. Ze vormen een groep met Wichita en Little Rock, die ook bijzondere manieren hebben gevonden om te ontsnappen aan de zombies. Nu moeten ze uitzoeken wat erger is; afhankelijk zijn van elkaar of gevoerd worden aan de zombies.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Deze film komt ook voor in

Reviews (2)

7.85/10.0
8
Anoniem
23-12-2013
Zombiefilm met spanning maar vooral humor. Ik vond het zeker een goede film. Het is weer eens wat anders dan de meeste zombiefilms, in deze film werd namelijk alles verteld hoe en wat. Ik zou zeggen: Gewoon kijken :)
8
Anoniem
05-08-2013
Wij dachten: 'best leuk een keer een horror, (komische) zombiefilm kijken'. Dat is dan ook wel gebleken. Het komische is een beetje droog en op de achtergrond, maar dat neemt niet weg dat de film gewoon erg vermakelijk blijft. Natuurlijk speelt Woody Harrelson weer prima en zit er ook een aantal verassingen in de film. Weet je wat: kijk maar eens. Je zal niet teleurgesteld worden :-)
loading