Razend (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Sven wil regisseur worden en is al volop bezig met filmen. Hij filmt vooral zijn vrienden die aan free running doen en zet...
Razend

Razend

Familie Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2011 Duur: 1 u 31 min

Sven wil regisseur worden en is al volop bezig met filmen. Hij filmt vooral zijn vrienden die aan free running doen en zet de filmpjes dan op Youtube. Hij vraagt Roosmarijn om mee te werken aan zijn eerste speelfilm. Zij mag echter niet te weten komen dat hij thuis regelmatig een pak rammel krijgt. Het lukt hem zijn blauwe plekken voor iedereen verborgen te houden totdat hij er op een dag zo slecht aan toe is dat hij bij zijn oma onderduikt. Daardoor mist hij zijn verjaardag. Roosmarijn denkt dat hij haar niet meer leuk vindt en ook zijn vrienden zijn boos op hem. Hij besluit om voor eens en voor altijd met zijn vader af te rekenen, totdat hij ontdekt waarom zijn vader hem slaat.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
Stereo 16:9
Marijke
Een leuke film om te zien. Daarnaast zitten er ook nog verschillende verhalen in. Wanneer je samen kijkt met je kinderen, kun je hen laten zien wat bijvoorbeeld ongewenst gedrag is door in dit geval mannen. Tevens zitten er dan leermomenten in van wanneer je heel hard 'nee' roept zodat meteen duidelijk is waar de grens ligt. Maar buiten de leermomenten is het ook gewoon een heel leuke film om naar te kijken. Gewoon top!

Reviews

marjan
De film is heel pakkend echte aanrader
Hans
De boeken van Carry Slee gaan meestal over een maaatschappelijk probleem. Ook nu is men er weer in geslaagd haar boek op een knappe overtuigende wijze te verfilmen. Een aanrader voor jonge mensen, maar zeker ook voor opvoeders! Ook de andere films gebaseerd op de boeken van Slee zijn aan te raden.
Jeroen
Keileuke en spannende film.
Laura
Super film!
Jacco
Ik vond het een geweldige film
Anoniem
Leuke film, zwaar onderwerp zeg
Aafko
Een leuke film om te zien. Daarnaast zitten er ook nog verschillende verhalen in. Wanneer je samen kijkt met je kinderen, kun je hen laten zien wat bijvoorbeeld ongewenst gedrag is door in dit geval mannen. Tevens zitten er dan leermomenten in van wanneer je heel hard 'nee' roept zodat meteen duidelijk is waar de grens ligt. Maar buiten de leermomenten is het ook gewoon een heel leuke film om naar te kijken.
Katrien
Erg mooie en leuke film
Jolanda
Een goede film, die erg realistisch is. De gebeurtenissen uit de film zouden zomaar echt kunnen gebeuren. Daarom is het goed om een film als deze gezien te hebben. Ik geef de film dan ook een 8. Want die is hij zeker waard. Een aanrader voor iedereen die ook de boeken leest, en voor mensen die van realistisch houden.
Anneke
Een hele leuke en leerzame film, erg herkenbaar. We hadden hem gehuurd voor onze dochter van 12 jaar en die vond hem geweldig. Ik vind het goed dat er situaties in voorkomen, die zij ook tegen het lijf kan lopen. Je kijk op sommige situaties wordt door deze film wel veranderd.
Leontine
Een hele leuke film waardoor je inziet wat er nog meer allemaal kan gebeuren en dat het in het dagelijks leven kan gebeuren.
Roxanna
Een realistische film, die in het dagelijkse leven ook naar voren komt en waar men nog van kan leren. Een ieder kan dit overkomen.
Anoniem
Jeetje wat een goede realistische film. Ik vind dit ook wel een goed voorbeeld als je dit met je kind kijkt, om je kind gelijk duidelijk te kunnen maken wat wel en niet goed is. En een goede les om uit op te maken dat je altijd iemand moet vertellen als jou mishandeling of handtastelijk overkomt. Ik heb best met een brok in keel soms zitten kijken. Top gespeeld door de acteurs. Een dikke 9
Nicole
Mijn zoon had mij de tip gegeven om deze film te huren, (hij vindt de boeken reeks van Carry Slee en de verfilmingen allemaal erg goed!) Mijn zoon heeft helemaal gelijk, het is een prachtige, spannende en ook emotionele film. Dit is een verfilming naar het boek van Carry Slee, geregisseerd door Dave Schram. Abby Hoes (Roosmarijn) en Ko Zandvliet (Sven) zetten samen een prachtige rol/personage neer. De rode lijn in het verhaal is dat Sven mishandeld wordt door zijn vader, maar dit geheim wil houden tegenover zijn vriendenkring, daardoor komt hij in nare situaties terecht, vooral als hij verliefd word op Roosmarijn. De film laat veel indruk achter en er zitten emotionele stukken in. Wat wel mooi in beeld gebracht wordt is het free-running. Geweldige film om te kijken, voor jong en oud, een aanrader dus, van mij een dikke 10!!!
Anoniem
Hadden onze kleindochter van 9 extra uitgenodigd om samen deze film te kijken. We hebben haar de hele tijd niet gehoord. Ze heeft genoten. Leuk en spannend verhaal. Zo mogen ze ze van ons vaker maken voor deze leeftijdscategorie.
Anjesse
De film 'Razend' is een leuke jeugdfilm. In de film komen heftige onderwerpen aan bod. De film heeft een heel realistisch verhaal, waarin je je goed met de hoofdpersonen kunt identificeren. Wel vind ik de film erg lijken op de andere films die gemaakt zijn naar aaleiding van de boeken van Carry Slee. Razend is daarvan wel één van de betere films.
Marleen
Ik vond het een erge leuke en vermakelijke film. Ook volwassenen kunnen dit wel waarderen. Er worden best heftige onderwerpen behandeld. Een film met verschillende emoties, leuke acteurs en actrices, verhaal is goed opgebouwd en dit alles gegoten in een Nederlandse film. Eigen bodem dus!
Anoniem

COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!
loading