Final Destination 5 (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De Dood ligt net als altijd op de loer en krijgt nu vrij spel. Wanneer een brug op huiveringwekkende wijze...
Final Destination 5

Final Destination 5

Horror Thriller
6.24 Taal:Engels Jaar:2011 Duur:1 u 28 min

De Dood ligt net als altijd op de loer en krijgt nu vrij spel. Wanneer een brug op huiveringwekkende wijze instort, weet een man door een voorgevoel het leven van zijn collega's te redden. Maar deze niets vermoedende zielen hadden de ramp nooit mogen overleven. Een angstaanjagende race tegen te klok begint, waarin de gedoemde groep met man en macht probeert te ontsnappen aan de genadeloze klauwen van de Dood.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen
NL Stereo 16:9

Deze film komt ook voor in

Reviews (26)

6.24/10.0
8
Monique
25-07-2012
Final Destination 5 is een goede film, omdat ik soms op het puntje van m`n stoel zat, en af en toe me rot schrok.
Dat is ook de bedoeling van de Final Destination films toch? Al vind ik wel dat ze het bij de 5e moeten laten. Ze gaan nu wel een beetje allemaal op elkaar lijken. Het is allemaal zo voorspelbaar en dat haalt het leuke uit de films. De special effects zijn wel super in elkaar gezet en de acteurs zijn goed in de rol die ze spelen. Na het zien van deze film heb ik hem gekocht, want ik wil hem best vaker zien dan 1x.
9
Anoniem
18-07-2012
Weer een typische Final Destination movie!
Maar hij is zeker niet minder dan de andere delen en ook geen zwak aftreksel! Ook ik vind het zonde dat hij niet in 3D te huur was, waardoor je zeker een paar special effects miste.
Een hoop schrikmomenten, hoewel je het eigenlijk een beetje verwacht van deze film! Voor Final Destination en horror-thriller fans moet je deze ook gezien hebben!
Ik heb me wel vermaakt, ook al vind ik het geen topper!!!
6
Anoniem
31-05-2012
Een zeer vermakelijke film. Alhoewel het jammer is dat deze niet in 3D te huur is, heb ik toch ervan genoten. Je kon in de film merken dat je wat miste zonder 3D. Bij dit deel van de Final Destination reeks is het originele er wel een beetje vanaf, maar je huurt deze film ook niet als je niet van al het bloedige houd. De goed doordachte manieren hoe de mensen aan hun einde komen waren weer leuk. Maar hoe het in beeld werd gebracht vond ik wat minder, zag er soms wat nep uit. Het acteerwerk was betrekkelijk goed, het was niet hoogstaand maar ook zeker niet zo slecht dat je je er aan ergert. Voor de liefhebbers is dit zeker een aanrader.
7
Anoniem
30-05-2012
Leuke en bloederige film, maar wel weer op de zelfde basis als de vorige 4. Jammer dat hij niet in 3D te huren is, want het is zeer duidelijk dat deze film volledig in 3D bedoeld is. Daardoor mis je overduidelijk wat kijkplezier. Maar toch, al met al was het verhaal niet slecht en de actie, hoewel vaak wat vergezocht, zat er ook ruim voldoende in.
7
Joska
11-04-2012
Als je alle andere delen van Final Destination kent is het zeker leuk om deel 5 ook te zien natuurlijk. Ondanks dat je weet dat de film een zelfde soort verhaallijn heeft net als de andere delen blijft het leuk om te zien. Het blijft spannend en leuk om te zien, het blijft je verassen met wat er gaat gebeuren.
Ook is het niet nodig om de andere delen gezien te hebben want het is geen vervolg op de andere delen.
7
Anoniem
09-03-2012
Ondanks het feit dat dit het alweer het vijfde deel is, viel deze film mij zeker niet tegen. Je weet wat je van deze film mag verwachten en precies dat krijg je dan ook. Redelijk acteerwerk en bizarre 'ongelukjes' zorgen voor een vermakelijke film. Ik hoop wel dat ze het bij vijf delen laten. Of toch niet.....?
7
Matthijs
09-03-2012
Leuke film, maar sommige scènes zijn toch wel wat ongeloofwaardig. Al met al was het geen tijdverspilling.
9
Lucca
04-03-2012
Geweldige film, ik heb alle delen gezien & vond deze toch de mooiste. Paar ranzige schrikmomenten, maarja dat hoort erbij toch?
8
Janneke
28-02-2012
Uiteraard is het voorspelbaar hoe de film zal gaan. Elke aflevering heeft zijn eigen thema en dat is bij deze net zo. Het blijft een leuke film, niet eng. Ik denk dat dit het laatste deel zal zijn aangezien het eind refereert naar het eerste deel van Final Destination. Deze film in 3D is leuker kijken maar dat hebben we nu niet. Het deel hiervoor wel 3D gezien, daar is 3D dus ook voor uitgevonden. Aanrader die van de Final Destination films houdt.
4
Olga
28-02-2012
Voorspelbaar is deze film wel. Je weet inmiddels wat er gaat gebeuren, maar je weet niet hoe de personages het vergaat.
Je denkt, ooh, nu gebeurt er dit maar nee hoor, toch wordt je verrast door de situatie. Dus al met al, knap werk!!
5
Martin
27-02-2012
Had ik maanden lang uitgekeken naar Final Destination 5, moet ik tot mijn spijt constateren dat nr.5 toch niet aan mijn verwachting voldeed. Of eigenlijk wel, want nr.5 was voor mij te voorspelbaar en enigzins saai te noemen, wat wel vaker voorkomt bij vervolgfilms. Ook waren de actiescènes niet echt van hoge kwaliteit, dat moet toch echt beter kunnen met de huidige technologie. Al met al vond ik het wel een "aardige" televisiefilm, maar zou ik deze in de bioscoop hebben gezien, had het voor mij een teleurstelling geweest.
5
Anoniem
25-02-2012
Alweer het 5e deel. Voor sommige films geldt, dat de makers soms te lang door gaan. Zo ook voor deze film, del 5 is toch wel de slechtste van alle delen dus hopelijk komt er ook geen deel 6 meer. De acteurs spelen het wel goed, de verhaallijn stelt niet veel voor. Film is ontzettend voorspelbaar, totaal niet boeiend en ook echt niet spannend. Voor mij past deze film ook eerder in het komedie genre, vind hem niet thriller waardig. Het enige pluspuntje was dat hij in 3D is, dat maakt hem nog enigzins aardig te kijken.
6
Sharonlionne
19-02-2012
Ik vond dit deel toch echt een tegenvaller.
Heel erg voorspelbaar en niet spannend.
Misschien vooral omdat ik de andere delen ook heb gezien.
En die vond ik toch beter dan deze.
Maar goed je bent toch nieuwsgierig naar de film dus toch maar gekeken:)
Als er ooit een deel 6 komt hoop ik dat die toch wat beter is dan deze deel 5!
6
Anita
11-02-2012
Van alle 5 delen Final Destination vond ik dit de minste. Het wordt toch allemaal wel een beetje voorspelbaar. maar de film is best te doen. Verwacht er niet teveel van.
4
Marjan
07-02-2012
Alle vijf de films gezien. Dit was toch een van de mindere. Erg voorspelbaar. Gelukkig aan het eind pakken ze terug naar deel 1, dus dit zal de laatste wel zijn. Niet echt wat bijzonders dus.
8
Martin
24-01-2012
Wel we hebben ons weer goed kunnen ontspannen. Dit is natuurlijk geen film die je wil kijken voor het ijzersterke plot (ahum) of de technologische special effects (ahum). Nee dit is gewoon verstand op nul en eens kijken hoeveel manieren om te sterven ze nu weer verzonnen hebben. Je moet ervan houden en de reeks nog niet beu zijn dan is ie geslaagd, anders valt ie zwaar tegen natuurlijk. Wij vinden hem wel leuk, en ik ga tegenwoordig toch met een bang hartje door de wasstraat ;-)
4
Anoniem
24-01-2012
Als fan van de Final Destination was ik erg benieuwd naar het 5de deel. Helaas is het kijkplezier er nu wel van af. Als je, net als ik, alle films hebt gezien is deel 5 erg voorspelbaar. Dezelfde truc wordt steeds weer gespeeld, maar dan met andere acteurs en horrormoorden door de dood. De verhaallijn is ook hetzelfde, slecht acteerwerk. Helaas voor de makers van de reeks zijn ze te ver doorgegaan. Hopelijk blijft het bij deel 5. Een leuke vermakelijke film als je niets te doen hebt, meer eigenlijk ook niet.
7
Raimond
20-01-2012
Ik vond dit zeker niet de beste van de 5. Het is altijd dezelfde formule, dus je weet al een beetje wat er gaat komen. Aan de andere kant is het ook wel weer grappig, als je ziet hoe vindingrijk de schrijvers zijn. Soms gaat het een beetje ver, vooral in deze film. De ongelukken zijn minder spectaculair, maar het major ongeluk is wel mooi gemaakt. De acteurs zijn best okay. Ik hoop dat de volgende weer wat spannender is.
8
Anoniem
17-01-2012
Zeer vermakelijke film! Heb er echt van genoten. Wanneer je de andere 4 delen ook hebt gezien, dan zal deze film niet erg verrassend meer zijn. In iedere film is de verhaallijn exact hetzelfde. Toch blijven de scenes waarin het 'Lot' komt geweldig!! Erg knap hoe de makers het elke keer weer kunnen verzinnen.
5
Anoniem
16-01-2012
Na 5 van deze films is de spanning er wel wat van af en gaat het alleen nog om de 'hoe' en 'wanneer'. Effecten zijn goed, verhaallijn wel bekend en voor de rest krijg je wat je wil zien. Prima film voor degene die ervan houden. Denk dat vooral de makers er het meeste lol aan beleven om de mooi bedachte en uitgevoerde scenes te maken. Het enige dat je ervan mee kunt krijgen is: leef elke dag, want het kan zo over zijn.
7
Willem
15-01-2012
Leuke film, alleen soms erg overdreven. Maar toch een aanrader voor een avondje bank hangen.
3
Stef
15-01-2012
In vergelijking met de eerste Final Destinaton, is dit een zoveelste kopie, en is ie er niet beter op geworden. Voorspelbare verhaallijn, waar je als kijker niet echt verrast door wordt. Oké, hier en door zitten er leuke effects in, maar ze zijn zo ver gezocht dat het overdreven overkomt. Wie een film zoekt met bloed en ingewanden over het scherm, here it is, maar verwacht geen spannende verhaallijn.
6
Alexander
15-01-2012
"Final Destination 5" werd geregisseerd door Steven Quale en dit in 3D. Opvallend is de lange intro: deze duurt drie minuten en een half, ziet er vreselijk 3D-reclamefilmachtig uit en wordt ondersteund door veel te bombastische muziek. De film bevat aanvaardbaar acteerwerk, heeft enkele spannende actiescènes, bevat enige vrij gruwelijke taferelen,... Het CGI-bloed ziet er soms iets te nep uit en het ongeluk met het vliegtuig is nogal slordig in beeld gebracht, maar de film heeft over het algemeen geslaagde speciale effecten. De scène waarin de ramp op de brug wordt voorspeld, is wat dat betreft het visuele hoogtepunt van de prent. Wat sommige mensen wellicht storend vinden, is het (waarschijnlijk ongewild) komische van sommige scènes. Leuk binnen zijn genre, vrij sterk binnen de reeks.
8
Ilana
15-01-2012
Bizarre film, maar superspannend! Zet je wel iets aan tot nadenken...! Goede special effects. De spanning blijft er tot aan het einde toe inzitten. Goede cast voor deze film met al de verschillende types die gespeeld worden. Gewoon lekker zien!
7
Bram
14-01-2012
Final Destination 5 doet wat alle andere delen ook deden. Tieners op afschuwelijke manieren afslachten. Sommige kills in deel 5 waren werkelijk GENIAAL, waar er ook een paar een beetje tegen vielen. De acteurs waren allemaal van een goed niveau, met zelfs een Tom Cruise look a like. Ik vind deel 5 persoonlijk niet de beste, maar zeker wel een film die je gezien moet hebben!
10
Nicole
14-01-2012
Ook deze film van Final Destination is weer een te gekke, ruige, geweldige film. Je kunt wel goed zien aan de special effects dat deze film weer stukken beter is dan de eerste film. Persoonlijk vond ik dit een van de betere, ook het verhaal is weer tot in de puntjes in elkaar gezet, vol actie, spanning, horror etc. De acteur waren geweldig goed! Als je van dit genre houdt, zeker kijken! Hoop dat er nog een Final Destination 6 komt, ik ben er fan van!
loading