There's Something About Mary (1998) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Ted is een schuchtere jongen die er toevallig in slaagt Mary, het mooiste meisje van de klas, te...
There's Something About Mary

There's Something About Mary

Komedie Romantische Komedie
Taal: Engels Jaar: 1998 Duur: 1 u 54 min

Ted is een schuchtere jongen die er toevallig in slaagt Mary, het mooiste meisje van de klas, te strikken voor het schoolbal. Die avond gaat het feest voor hem niet door, om een wel heel pijnlijke reden. Jaren later schakelt Ted de privé detective Pat in om de vrouw van zijn dromen op te sporen.

Iconische scènes Grof humor Humoristisch Liefdesverhaal Jaren '90 stijl Jaren '90 Miami

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Super leuke meidenfilm!

Reviews

Maartje
Gaaaap, gaaaap, gaaaap. Wat een ongelooflijk suffe, oubollige en domme film. De zak brood in de kast heeft by far nog meer gevoel voor humor. Heb je echt, echt, echt niets anders meer te doen, wil niemand meer je vriend zijn en is zelfs de hond bij je weggelopen, dan nog zijn er miljoen betere dingen te doen met je drie euro. Aan een zak potgrond beleef je meer lol. ABSOLUTE AFRADER!!!!
Sil
Zo grappig voor een zondagse regenachtige middag. Echt een leuke comedy om je op te beuren en zoals de meesten zouden omschrijven, een meidenfilm. Maar wie heeft er nou geen vreemde anekdotes van school waar ze liever nooit aan terug denken of zouden uitwissen, laat staan een liefje die ze nooit zullen vergeten?
Jet
Hoi! Ik heb deze film gisteravond gekeken en vond het echt een super leuke film! Een echte aanrader, hij is 't geld waard. Vooral voor meisjes is het een leuke film. Super grappig maar toch ook wel een beetje romantisch. Probeer hem gewoon een keertje uit want hij is echt leuk!
Liz
'There's something about Mary' kun je met recht een romantische komedie noemen. Er zijn momenten waarop je heerlijk kan wegzwijmelen. Ook zijn er echt grappige scènes. Mary is wel wat te perfect naar mijn mening. Al met al een leuke film om te zien met verrassende elementen.
loading