There's Something About Mary: Ted is een schuchtere jongen die er toevallig in slaagt Mary, het mooiste meisje van de klas, te strikken voor het schoolbal. Die avond gaat het feest voor hem niet door, om een wel heel pijnlijke reden. Jaren later schakelt Ted de privé detective Pat in om de vrouw van zijn dromen op te sporen.
×
There's Something About Mary
Ted is een schuchtere jongen die er toevallig in slaagt Mary, het mooiste meisje van de klas, te strikken voor het schoolbal. Die avond gaat het feest voor hem niet door, om een wel heel pijnlijke reden. Jaren later schakelt Ted de privé detective Pat in om de vrouw van zijn dromen op te sporen.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (5)There's Something About Mary
Geschreven door: Maartje
   25-12-2012
Gaaaap, gaaaap, gaaaap. Wat een ongelooflijk suffe, oubollige en domme film. De zak brood in de kast heeft by far nog meer gevoel voor humor. Heb je echt, echt, echt niets anders meer te doen, wil niemand meer je vriend zijn en is zelfs de hond bij je weggelopen, dan nog zijn er miljoen betere dingen te doen met je drie euro. Aan een zak potgrond beleef je meer lol. ABSOLUTE AFRADER!!!!
Geschreven door: Sil
   22-10-2012
Zo grappig voor een zondagse regenachtige middag. Echt een leuke comedy om je op te beuren en zoals de meesten zouden omschrijven, een meidenfilm. Maar wie heeft er nou geen vreemde anekdotes van school waar ze liever nooit aan terug denken of zouden uitwissen, laat staan een liefje die ze nooit zullen vergeten?
Geschreven door: Jet
   15-10-2012
Hoi! Ik heb deze film gisteravond gekeken en vond het echt een super leuke film! Een echte aanrader, hij is 't geld waard. Vooral voor meisjes is het een leuke film. Super grappig maar toch ook wel een beetje romantisch. Probeer hem gewoon een keertje uit want hij is echt leuk!
Geschreven door: Liz
   07-07-2012
'There's something about Mary' kun je met recht een romantische komedie noemen. Er zijn momenten waarop je heerlijk kan wegzwijmelen. Ook zijn er echt grappige scènes. Mary is wel wat te perfect naar mijn mening. Al met al een leuke film om te zien met verrassende elementen.
Geschreven door: Anoniem
   23-01-2012
Super leuke meidenfilm!
Schrijf zelf een review
loading