744878fbdd26871c594f57ca61733e09
Look Away online kijken / downloaden: De 18-jarige Maria wordt op school gepest en thuis voelt ze zich niet begrepen. Op een dag ontdekt ze in haar spiegelbeeld haar tweelingzus, die is gestorven bij hun geboorte. Ze kent alle geheimen en angsten van Maria en is in de eerste instantie haar steun en toeverlaat. Als de zus de problemen wil oplossen, stemt de onzekere Maria daarmee in en ze wisselen van kant. Plotseling wordt Maria gevangen in de spiegel en moet machteloos toekijken hoe haar tweelingzus wraak neemt op alle mensen in Maria's omgeving. - Look Away
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Look Away

De 18-jarige Maria wordt op school gepest en thuis voelt ze zich niet begrepen. Op een dag ontdekt ze in haar spiegelbeeld haar tweelingzus, die is gestorven bij hun geboorte. Ze kent alle geheimen en angsten van Maria en is in de eerste instantie haar steun en toeverlaat. Als de zus de problemen wil oplossen, stemt de onzekere Maria daarmee in en ze wisselen van kant. Plotseling wordt Maria gevangen in de spiegel en moet machteloos toekijken hoe haar tweelingzus wraak neemt op alle mensen in Maria's omgeving.
Waardering:
Acteurs: Jason Isaacs, Mira Sorvino, India Eisley
Categorie: Thriller
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!