I Think I Love My Wife (2007) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Richard (Chris Rock) heeft alles wat hij nodig heeft om gelukkig te zijn: een beeldschone vrouw, schattige...
I Think I Love My Wife

I Think I Love My Wife

Drama Komedie Romantiek
8.00 Taal:Engels Jaar:2007 Duur:1 u 30 min

Richard (Chris Rock) heeft alles wat hij nodig heeft om gelukkig te zijn: een beeldschone vrouw, schattige kinderen, een mooi huis en een droombaan. Hij krijgt het echter moeilijk als zijn getrouwde leventje gaat vervelen en hij ook nog de sexy Nikki, een oude vriendin, moet zien te weerstaan. Toch houdt Richard nog steeds van zijn vrouw. Althans... dat denkt hij!

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of Belgie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in

Reviews (2)

8.00/10.0
10
Sayen
06-07-2013
Deze film is zo lachwekkend. Er zaten echt momenten in deze film dat ik zo hard moest lachen. Het is een geweldige film en echt een aanrader om te kijken. Ik kan deze film nog wel 10 keer opnieuw kijken. Dus ik zeg alvast: kijk hem, kijk hem, kijk hem!
10
Jan
14-06-2013
Love this movie guys
loading