3fe78a8acf5fda99de95303940a2420c
Arizona online kijken / downloaden: Deze duistere komedie speelt zich af tijdens de Amerikaanse vastgoedcrisis in 2009. We volgen Sonny, een norse huiseigenaar, en Cassie Fowler, alleenstaande moeder en vastgoedmakelaar wiens leven ontspoort als ze getuige is van een moord. Wanneer de onstabiele Sonny opdaagt bij het kantoor van Cassie, lopen de zaken al snel uit de hand. Sonny beweert dan wel 'echt een goed mens' te zijn, maar hij slaat Cassie bewusteloos, ontvoert haar en sleurt haar met zich mee in zijn impulsieve losbarsting van geweld. - Arizona
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Arizona

Deze duistere komedie speelt zich af tijdens de Amerikaanse vastgoedcrisis in 2009. We volgen Sonny, een norse huiseigenaar, en Cassie Fowler, alleenstaande moeder en vastgoedmakelaar wiens leven ontspoort als ze getuige is van een moord. Wanneer de onstabiele Sonny opdaagt bij het kantoor van Cassie, lopen de zaken al snel uit de hand. Sonny beweert dan wel 'echt een goed mens' te zijn, maar hij slaat Cassie bewusteloos, ontvoert haar en sleurt haar met zich mee in zijn impulsieve losbarsting van geweld.
Waardering:
Acteurs: Rosemarie DeWitt, Danny McBride, Lolli Sorenson
Categorie: Komedie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!