Garfield a Tail of Two Kitties: NEDERLANDS ONDERTITELD. Wees getuige van een wel erg bijzondere Britse inval wanneer Garfield samen met de beste maatjes Jon en Odie naar Londen reist en er kennismaakt met zijn dubbelganger Prince, een aristocratisch katje dat een reusachtig kasteel heeft gerfd. De twee worden verwisseld en al gauw geniet Garfield van een royaal leventje zoals alleen hij dat kan! Er is wel n probleem: de snode Lord Dargis wil van hem af.
×
Garfield a Tail of Two Kitties
NEDERLANDS ONDERTITELD. Wees getuige van een wel erg bijzondere Britse inval wanneer Garfield samen met de beste maatjes Jon en Odie naar Londen reist en er kennismaakt met zijn dubbelganger Prince, een aristocratisch katje dat een reusachtig kasteel heeft gerfd. De twee worden verwisseld en al gauw geniet Garfield van een royaal leventje zoals alleen hij dat kan! Er is wel n probleem: de snode Lord Dargis wil van hem af.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (2)Garfield a Tail of Two Kitties
Geschreven door: Anoniem
   04-01-2014
Geweldige film. Die kat is zo grappig. Deze film is echt een aanrader.
Geschreven door: Anoniem
   28-01-2012
De kinderen (6 & 8 jaar) hebben zich een breuk gelachen met deze film. Ik heb wel hier en daar de film moeten pauzeren om e.e.a. uit te leggen omdat het niet een Nederlandstalige film betreft. Frida (6): "Ik vond dit de leukste film van de hele wereldbol."
Schrijf zelf een review
loading