Garfield a Tail of Two Kitties (2006) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS ONDERTITELD. Wees getuige van een wel erg bijzondere Britse inval wanneer Garfield samen...
Garfield a Tail of Two Kitties

Garfield a Tail of Two Kitties

Animatie
Taal: Engels Jaar: 2006 Duur: 1 u 15 min

NEDERLANDS ONDERTITELD. Wees getuige van een wel erg bijzondere Britse inval wanneer Garfield samen met de beste maatjes Jon en Odie naar Londen reist en er kennismaakt met zijn dubbelganger Prince, een aristocratisch katje dat een reusachtig kasteel heeft gerfd. De twee worden verwisseld en al gauw geniet Garfield van een royaal leventje zoals alleen hij dat kan! Er is wel n probleem: de snode Lord Dargis wil van hem af.

Komisch Identiteitsverwisseling Live-action Engels platteland

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of Belgi? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Anoniem
De kinderen (6 & 8 jaar) hebben zich een breuk gelachen met deze film. Ik heb wel hier en daar de film moeten pauzeren om e.e.a. uit te leggen omdat het niet een Nederlandstalige film betreft. Frida (6): "Ik vond dit de leukste film van de hele wereldbol."

Reviews

Anoniem
Geweldige film. Die kat is zo grappig. Deze film is echt een aanrader.
loading