Down With Love (2003) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. 1962. Barbara Novak (Renée Zellweger) heeft een boek uitgebracht, genaamd 'Down With Love'. Dit boek...
Down With Love

Down With Love

Romantische Komedie 6.40
Ondertiteling:Nederlands Taal:Engels Geluid:Stereo Jaar:2003 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 37 minuten

1962. Barbara Novak (Renée Zellweger) heeft een boek uitgebracht, genaamd 'Down With Love'. Dit boek groeit uit tot de 'relatiebijbel' voor vrouwen. Ze spoort iedere vrouw aan om op dezelfde manier met mannen om te gaan, als zij met vrouwen omgaan. Met andere woorden: Liefde, nee dank je! Seks, ja graag! Dit leidt tot grote ergenis bij het mannelijke geslacht, waaronder ook top-journalist Catcher Block (Ewan McGregor). Wanneer hij wordt gevraagd een interview met haar te doen, grijpt hij deze kans met beide handen aan. Hij zal bewijzen dat haar verhaal op leugens berust. De vraag is nu, zal Barbara Novak bezwijken voor de charmes van deze man.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Deze film komt ook voor in

Reviews (2)

6.40/10.0
5
Anoniem
05-03-2013
De film is niet erg verrassend, het is vanaf het begin meteen duidelijk hoe alles zich gaat afspelen. Deze film is waarschijnlijk leuk voor diegene die zich niet irriteren aan de overmatige overacting, maar helaas ben ik wel iemand die in dat rijtje valt. Daarnaast kan ik de film wel complimenten geven voor hoe alles eruit ziet, de tijdsgeest en de weergave hiervan vond ik erg leuk. Ook de positie van de vrouw in de jaren 60 komt op een luchtige manier aan bod. Het overacting was mij in ieder geval te veel om de film een goed cijfer te geven.
8
Hannelore
16-11-2012
Met deze acteurs weet je dat je een leuke luchtige komedie te zien krijgt. Leuk spanningsveld en leuke co-stars.
loading