Down With Love (2003) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. 1962. Barbara Novak heeft een boek uitgebracht, genaamd 'Down With Love'. Dit boek groeit uit tot de...
Down With Love

Down With Love

Romantische Komedie Komedie Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2003 Duur: 1 u 37 min

1962. Barbara Novak heeft een boek uitgebracht, genaamd 'Down With Love'. Dit boek groeit uit tot de 'relatiebijbel' voor vrouwen. Ze spoort iedere vrouw aan om op dezelfde manier met mannen om te gaan, als zij met vrouwen omgaan. Met andere woorden: Liefde, nee dank je! Seks, ja graag! Dit leidt tot grote ergenis bij het mannelijke geslacht, waaronder ook top-journalist Catcher Block. Wanneer hij wordt gevraagd een interview met haar te doen, grijpt hij deze kans met beide handen aan. Hij zal bewijzen dat haar verhaal op leugens berust. De vraag is nu, zal Barbara Novak bezwijken voor de charmes van deze man.

Humoristisch Feminisme Kleurenrijk Jaren '60 New York

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Hannelore
Met deze acteurs weet je dat je een leuke luchtige komedie te zien krijgt. Leuk spanningsveld en leuke co-stars.

Reviews

Anoniem
De film is niet erg verrassend, het is vanaf het begin meteen duidelijk hoe alles zich gaat afspelen. Deze film is waarschijnlijk leuk voor diegene die zich niet irriteren aan de overmatige overacting, maar helaas ben ik wel iemand die in dat rijtje valt. Daarnaast kan ik de film wel complimenten geven voor hoe alles eruit ziet, de tijdsgeest en de weergave hiervan vond ik erg leuk. Ook de positie van de vrouw in de jaren 60 komt op een luchtige manier aan bod. Het overacting was mij in ieder geval te veel om de film een goed cijfer te geven.
loading