Los Bando online kijken / downloaden: NEDERLANDS GESPROKEN. Axel en Grim zijn al jaren beste vrienden en samen hebben ze één grote droom. Muzikale geschiedenis schrijven met hun rockband Los Bando Immortale. Grim is drummer en Axel zingt en speelt gitaar. Op de dag dat ze een uitnodiging krijgen om mee te doen aan de belangrijkste talentenjacht voor rockmuziek in Noorwegen, lijkt deze droom ineens werkelijkheid te worden! - Los Bando
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Los Bando

NEDERLANDS GESPROKEN. Axel en Grim zijn al jaren beste vrienden en samen hebben ze één grote droom. Muzikale geschiedenis schrijven met hun rockband Los Bando Immortale. Grim is drummer en Axel zingt en speelt gitaar. Op de dag dat ze een uitnodiging krijgen om mee te doen aan de belangrijkste talentenjacht voor rockmuziek in Noorwegen, lijkt deze droom ineens werkelijkheid te worden!
Waardering:
Acteurs: Jacob Dyrud, Tage Hogness, Nils Ole Oftebro
Categorie: Familie

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!