Plop en de Pinguin (2007) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Op een winterdag krijgen kabouter Plop en zijn vrienden vreemd bezoek in de melkherberg. Is het een olifant?...
Plop en de Pinguin

Plop en de Pinguin

Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2007 Duur: 1 u 11 min

Op een winterdag krijgen kabouter Plop en zijn vrienden vreemd bezoek in de melkherberg. Is het een olifant? Een giraf? Of een verdwaalde ijsbeer? Als Snorre de Poolkabouter aanklopt bij de kabouters wordt al snel duidelijk met welk vreemd dier ze hier te maken hebben. Het is een pingu´n! Pinki de Pingu´n werd ontvoerd op de Zuidpool door twee handlangers van Louise Appelboom, eigenares van Restaurant De Gouden Pollepel. Zij heeft pingu´ns nodig voor haar exclusieve pingu´nsoep. Gelukkig kon Pinki ontsnappen, maar Louise wil na de mislukte vangst van haar handlangers terug naar de Zuidpool om er zoveel mogelijk pingu´ns te halen. Na het horen van dit verhaal besluiten Plop en zijn vrienden om Snorre en Pinki te helpen. Plop, Klus, Kwebbel en Lui bundelen hun kabouterkrachten en vertrekken naar de Zuidpool. Zal het hen lukken om alle pingu´ns te redden van de ondergang?

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŰ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading