Plop en de Toverstaf (2003) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Kabouter Plop verwacht net als alle andere jaren, een bezoekje van de Kerstkabouter. Alleen loopt het dit...
Plop en de Toverstaf

Plop en de Toverstaf

Kids Familie
Taal: Nederlands Jaar: 2003 Duur: 46 min

Kabouter Plop verwacht net als alle andere jaren, een bezoekje van de Kerstkabouter. Alleen loopt het dit jaar een beetje mis... Mik en Mak, twee kabouters die jaar na jaar door de Kerstkabouter vergeten worden, gooien roet in het eten. De twee gaan aan de haal met de slee van de Kerstkabouter. Die is daardoor niet alleen al z'n cadeautjes kwijt, maar ook z'n hele belangrijke toverstaf. Met die staf kun je cadeautjes toveren maar ook vreselijke dingen aanrichten! Kabouter Plop en zijn vrienden gaan samen op pad om de toverstaf terug te halen en hem weer aan de Kerstkabouter te geven. Zal het hen lukken?

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading