Piet Piraat en het Zwaard van Zilvertand (2009) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Enkele jaren geleden zette de norse Kapitein Eksteroog met zijn schip De Magere Makreel...
Piet Piraat en het Zwaard van Zilvertand

Piet Piraat en het Zwaard van Zilvertand

Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2009 Duur: 1 u 12 min

Enkele jaren geleden zette de norse Kapitein Eksteroog met zijn schip De Magere Makreel koers naar een onbewoond eiland om er naar een schat te gaan zoeken die zijn aartsvijand Zilvertand daar had begraven. Onder de bemanning van het schip bevonden zich de vijf kinderen van de kok. Maar net voor ze hun bestemming bereikten, stak een woeste storm op. Het schip verdween in de schuimende golven. Enkel Reus, een gigantische kerel van 2 meter en de vijf kinderen met hun hondje Smikkel konden met stukken wrakhout het eiland bereiken... maar ook Kapitein Eksteroog wist te overleven. Eksteroog wil de schat van Zilvertand. Hij laat de kinderen zoeken en om hen zover te krijgen houdt hij samen met Reus hun hondje Smikkel gevangen. Ze krijgen hun hondje pas terug als ze de schat hebben gevonden... Piet Piraat zit niet echt lekker in zijn vel. Hij zou graag in de piratenencyclopedie staan zoals alle grote piraten. Dan pas zal hij zich een echte piraat voelen. Maar daarvoor zal hij eerst een schat moeten vinden. En dat is niet meteen de sterkste kant van onze piraatjes. Bij toeval ontdekken Stien, Berend, Steven en Piet een eiland dat niet op de kaart staat. Ze gaan op onderzoek uit. Op het eiland ontmoeten zij de kinderen en onze piraten besluiten de kinderen te helpen.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading