X-Men First Class (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In X-MEN FIRST CLASS zien we hoe grote gebeurtenissen in de wereld het begin inluiden van de epische X-Men saga....
X-Men First Class

X-Men First Class

Actie Avontuur Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 2 u 6 min

In X-MEN FIRST CLASS zien we hoe grote gebeurtenissen in de wereld het begin inluiden van de epische X-Men saga. De film vertelt het verhaal over het ontstaan van de hechte vriendschap tussen Charles Xavier en Erik Lensherr, beter bekend als Professor X en Magneto, die voor het eerst hun krachten ontdekken. Samen met andere mutanten proberen zij de wereld te redden van Armageddon.

Actie-avontuur Spanning Historisch Mutantenkrachten Visuele effecten Koude Oorlog Cubaanse crisis

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Mooie film

Reviews

Anoniem
Toch grappig dat zo'n enorm thema als discriminatie/anders zijn gewoon in een speelfilm behandeld wordt. Zet je wel aan het denken: voor telepathie zou ik denk ik ook bang zijn, maar een ander kleurtje is zo gek toch nog niet. Oké, misschien een beetje ver doorgedacht voor een actiefilm. Verder een erg gave film met super coole effecten en vechtscènes.
Anoniem
X-Men First Class vertelt je hoe Magneto en Professor X tot stand zijn gekomen. Voor de die hard X-Men fans onder ons leuk om te zien. Het komt misschien iets minder snel op gang, maar als het eenmaal zover is, wordt je meegezogen in het verhaal. Ik hoop dat er nog meer films komen over de totstandkoming van de bekende karakters uit deel 1, 2 en 3. Leuk overigens om oude filmbekenden tegen te komen in deze film in de kleinere rolletjes.
Bidjai
Een film voor degene die de X-Men reeks op prijs stelt. De verhaallijn is goed neergezet en past helemaal in de traditie van de X-Men reeks. Het duurt wel even voordat de film op gang komt, maar als ie eenmaal gaat, dan gaat ie ook. Voor mensen die niet zo van X-Men houden, is de film niet interessant. Kijk dan liever naar een andere actiefilm.
Rob
Als je de rest van de X-men films hebt gezien, is deze film een echte aanrader. De cast is goed en ook de effects zijn mooi. Kevin Bacon is geniaal als slechterik. Ik hoop dat er nog een vervolg komt.
Anoniem
Deze film mag niet ontbreken in de reeks. Het verhaal over hoe het allemaal begon, met prachtige special effects en een aardig verhaal. Er werd hier en daar soms iets te snel door het verhaal heen gefietst, maar desalniettemin een topper.
Bram
Heb effe getwijfeld of ik deze film wel ging bekijken, maar ben zeer blij dat ik hem gezien heb. Het is echt een volwaardige X-Men film. Misschien zelfs wel beter dan alle vorige films van X-Men. De cast is buitengewoon goed. Met name Kevin Bacon. Het verhaal is goed doordacht. Special effects een grote voldoende. Al met al een film die je zeker gezien MOET hebben!! Kan niet wachten op het volgende deel. Van mij een dikke tien!
Jeffrey
Hou je van dit genre, dan is dit je film. Deze film is een prequel op de eerder verschenen X-Men films, maar heeft een prima op zichzelf staand verhaal. De verhaallijn is niet alleen vermakelijk, maar gaat ook dieper in op de personages en beweegredenen in de welbekende mutanten-strijd. Dit maakt deze film een absolute 'must' om te zien voor fans van X-Men. Geen fan? Dan zijn er altijd nog de mooie actiescènes en special effects die zeker de moeite waard zijn.
Anoniem
Gave film hoor. De special effects zijn supergoed, gedetaileerd uitgewerkt, prachtig gedaan.
Heerlijk om het verhaal zo te beleven. En een goede toevoeging aan de X-Men serie.
Het acteerwerk is sterk en het verhaal is strak.
Voor de liefhebbers van dit genre is dit een Must See. Dus enjoy the movie! Vvan mij krijgt hij een dikke 9. En ik ga 'm morgen nog eens kijken.
Jordy
Zeer goede toevoeging tot de X-Men serie.
Alexander
"X-Men First Class" is een Amerikaanse SF-film uit 2011, geregisseerd door de Engelse filmmaker Matthew Vaughn, bekend van o.a. "Stardust" en "Kick Ass". Het verhaal is degelijk en erg fantasierijk, er wordt overtuigend geacteerd, de effecten zijn over het algemeen vrij indrukwekkend, er is genoeg spanning en actie,... Een echte aanrader voor de liefhebbers van superheldfiguren en luxueus uitgevoerde stripverhaalverfilmingen...
Kurt
Mooie film. Deze sluit mooi aan als eerste film op de vervolgfilms. Mooie, geleidelijke opbouw van spanning. Met zelfs een grappige flash naar één van de volgende films. Een echte aanrader.
Anoniem
Mooie aanvulling op de vorige X-Men films. Bacon speelt een glansrol... passend. Grappig om te zien hoe een stuk geschiedenis in het verhaal is verwerkt. Van begin tot het eind genoten. Houd je van dit soort films, dan moet je deze zeker niet missen.
Thijs
Als je van dit genre houdt (ik houd er van), is dit een niet te missen film. Het verhaal is eigenlijk een prequel van de X-Men films. Hoe is het allemaal begonnen zeg maar. De special effects zijn grandioos, en is alleen al een reden om deze film goed te vinden. Verder een topcast en zelfs Wolverine speelt een heel kort rolletje (grappig). Ook verrassende wendingen kent deze film maar genoeg. Mooie rol ook van Kevin Bacon (topacteur!). Nogmaals: je moet van het genre houden, maar in dit genre een echte 'must see'.
Anoniem
Als liefhebber van het genre weer genoten. Kevin Bacon in een glansrol die hem goed past. Geeft de X-Men serie een gezicht hoe het allemaal begon. De verhaallijn is verweven met een stuk american history ten tijde van Kennedy. Één van de vele geslaagde X-Men films. Aanrader voor de liefhebbers.
loading