Goosebumps 2 (2018) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Twee tieners nemen een kijkje in het aftandse huis waar ooit de auteur R.L. Stine woonde. Ze vinden er het boek...
Goosebumps 2

Goosebumps 2

Komedie Horror
Taal: Engels Jaar: 2018 Duur: 1 u 26 min

Twee tieners nemen een kijkje in het aftandse huis waar ooit de auteur R.L. Stine woonde. Ze vinden er het boek getiteld 'Haunted Halloween' en weten niet hoe gevaarlijk deze ontdekking is. Al snel komt Slappy, de pratende en wandelende pop, weer tot leven samen met een hele groep moorddadige monsters.

Slappy de pop Halloween sfeer Komedie-horror Visuele effecten Wardenclyffe

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
Filip
Leuke popcorn film die ook door de jongere kijkers gesmaakt kan worden. Het is een sequel en het origineel is beter maar deze blijft ook overeind. Mooie effecten en degelijk 'jong' acteerwerk. Wel vreemd dat Jack Black die als RL Stine als enige terugkeert uit de eerste film zelfs niet vermeld wordt in de credits.
loading