The Nun: Als een non zichzelf van het leven berooft, gaan een priester en een novice op onderzoek uit. Samen worden ze geconfronteerd met het duistere geheim van het klooster in de vorm van een demonische non.
×
The Nun
Als een non zichzelf van het leven berooft, gaan een priester en een novice op onderzoek uit. Samen worden ze geconfronteerd met het duistere geheim van het klooster in de vorm van een demonische non.
Details
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (2)The Nun
Geschreven door: Filip
   27-01-2019
Prequel in de conjuring-saga. Deze blijft een beetje onder het niveau van de vorige delen maar is zeker nog huiveringwekkend genoeg. Aan jumpscares en spooky locaties geen gebrek. De personages en het verhaal hadden iets meer uitgewerkt mogen worden? Maar al bij al, een behoorlijke horror film.
Geschreven door: Nicole
   25-01-2019
The Nun is een Amerikaanse horrorfilm uit 2018 onder regie van Corin Hardy. De 5de film uit The Conjuring film, een spin-off van de 2de film. Het begin van de film leek veelbelovend en zwakte ook wat af. Deze spin-off is een wat verzwakte poging van the Conjuring films en kreeg ook gemengde recensies. Ik vond het een redelijke film, af en toe spannende momenten maar ook scenes die wat voorspelbaar zijn. De filmset daarentegen welke gefotografeerd en opgenomen in Romenie is voortreffelijk. Een priester heeft de filmset ook eerst gezegend. Het kijken zeker waard, behoord toch bij de betere films
Schrijf zelf een review
loading