The Nun (2018) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Als een non zichzelf van het leven berooft, gaan een priester en een novice op onderzoek uit. Samen worden ze...
The Nun

The Nun

Horror Thriller
Taal: Engels Jaar: 2018 Duur: 1 u 33 min

Als een non zichzelf van het leven berooft, gaan een priester en een novice op onderzoek uit. Samen worden ze geconfronteerd met het duistere geheim van het klooster in de vorm van een demonische non.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Nun aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Filip
Prequel in de conjuring-saga. Deze blijft een beetje onder het niveau van de vorige delen maar is zeker nog huiveringwekkend genoeg. Aan jumpscares en spooky locaties geen gebrek. De personages en het verhaal hadden iets meer uitgewerkt mogen worden? Maar al bij al, een behoorlijke horror film.

Reviews

Nicole
The Nun is een Amerikaanse horrorfilm uit 2018 onder regie van Corin Hardy. De 5de film uit The Conjuring film, een spin-off van de 2de film. Het begin van de film leek veelbelovend en zwakte ook wat af. Deze spin-off is een wat verzwakte poging van the Conjuring films en kreeg ook gemengde recensies. Ik vond het een redelijke film, af en toe spannende momenten maar ook scenes die wat voorspelbaar zijn. De filmset daarentegen welke gefotografeerd en opgenomen in Romenie is voortreffelijk. Een priester heeft de filmset ook eerst gezegend. Het kijken zeker waard, behoord toch bij de betere films
loading