The Hollow Child online kijken / downloaden: Na tal van mislukte plaatsingen, zoekt de tiener Samantha haar plek binnen het pleeggezin waar ze verblijft. Omdat ze wil rondhangen met haar vriendin, stuurt ze haar jongere 'zusje' Olivia alleen naar huis door het bos. Het meisje verdwijnt, maar duikt drie dagen later gelukkig weer op. Alleen bekruipt Samantha het gevoel dat Olivia ... Olivia niet is. Een gevoel waar ze helaas als enige mee lijkt te kampen. Radeloos bindt ze de strijd aan met de bovennatuurlijke krachten die haar zusje hebben ingepalmd. - The Hollow Child
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
The Hollow Child
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

The Hollow Child

Na tal van mislukte plaatsingen, zoekt de tiener Samantha haar plek binnen het pleeggezin waar ze verblijft. Omdat ze wil rondhangen met haar vriendin, stuurt ze haar jongere 'zusje' Olivia alleen naar huis door het bos. Het meisje verdwijnt, maar duikt drie dagen later gelukkig weer op. Alleen bekruipt Samantha het gevoel dat Olivia ... Olivia niet is. Een gevoel waar ze helaas als enige mee lijkt te kampen. Radeloos bindt ze de strijd aan met de bovennatuurlijke krachten die haar zusje hebben ingepalmd.
Waardering:
Acteurs: Jessica McLeod, Hannah Cheramy, Jana Mitsoula
Categorie: Horror
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!