Hanna (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De 16-jarige Hanna is intelligent, nieuwsgierig en knap. En ze is een huurmoordenaar, getraind door haar vader in de...
Hanna

Hanna

Actie Avontuur Thriller
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 47 min

De 16-jarige Hanna is intelligent, nieuwsgierig en knap. En ze is een huurmoordenaar, getraind door haar vader in de wildernis van het noordpoolgebied. Maar nu is ze terug in de beschaving, waar een gewetenloze CIA-agent op Hanna jaagt om haar bestaan uit te wissen. Hanna moet vechten voor haar leven en de persoon uitschakelen die de verantwoordelijkheid draagt voor wat ze geworden is.

Ontsnappingsscène Spannend Actiethriller Actiescènes Europese vlucht

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Kasper
Boutfilm.

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Cobie
We vonden deze film erg indrukwekkend. In het begin wordt de spanning goed opgebouwd. Er zitten veel onverwachte wendingen in. Hierdoor blijft de spanning erin. Het enige minpunt is dat de ontknoping wel wat langdradig is. Dit hangt korter gemogen.
Anoniem
Een Film vol contrasten; onschuldig uitziend meisje is genetisch gemanipuleerd om te vechten als soldaat. Doordat het project niet doorgaat is ze nu genoodzaakt te vluchten voor de vijand en te vechten voor haar eigen leven. Opgevoed in de wildernis en getraind door haar vader is ze nu klaar voor de echte wereld. Maar was ze wel overal op voorbereid?! Ze krijgt nu te maken met echte mensen en gevoelens. Kortom een interessante film mede dankzij de mooie beelden en goede muziekkeuze... en goede acteurs.
Jurgen
Meer dan de moeite waard om te bekijken. De film is veel beter meegevallen dan verwacht.
Anoniem
Het duurt even voor de film op gang komt en de verhaallijn word pas duidelijk aan het eind van de film. De acteurs hebben het verhaal goed neergezet. Met name Hanna zelf die uitermate goed geacteerd heeft in deze film. Het is best een bijzonder verhaal, niet een waarvan er al 13 in een dozijn zitten. Het plot is erg verassend en niet verwacht. De natuuropnames zijn erg mooi gefilmd. Toch had er wat meer spanning en aktie in de film mogen zitten, die was er naar mijn mening namelijk te weinig. Er zijn veel stukken waarin 'niets' gebeurt en dat is erg jammer. Al met al vond ik het een leuke film maar het is geen film die ik nogmaals zou bekijken, een 7.
Anoniem
Enorm originele film en verhaallijn. Pakkende teksten, goed geacteerd en schitterende locaties. Zelfs de skinheads op z'n Duits waren niet storend, wel wat overdreven qua casting, maar goed, het paste wel in de sfeer van de film die eindigt op een te gekke plek in Berlijn. Eigenlijk net zo'n mooie plek als waar de film mee begint. Het enige dat ik miste was meer diepgang over de oorzaak van het verhaal en de emotionele band van het verleden. Had nog een half uur meer film er achteraan geplakt om het verhaal nog beter uit te werken en het was een 10 geworden. Maar de film heeft alle wel ingrediënten in zich. Kijken en snappen, leuk.
Bonny
De film is een absolute aanrader, prachtige beelden, goede special effects en fantastisch acteerwerk. Het is een pakkend verhaal met een verrassend plot.
Deze film houdt je van het begin tot eind aan de beeldbuis gekluisterd!
Nicole
Weer een mooie film van regisseur Joe Wright. Het begin van de film is een beetje langdradig, je weet niet welke kant hij op gaat, maar dat wordt met de minuut duidelijker, heel goed verhaal, veel actie. Eigenlijk best wel indrukwekkend dat een meisje van 16 jaar dit mee moet maken en opgeleid is geworden als huurmoordenaar! De acteurs waren super goed vooral de rol van Hanna vond ik prachtig neergezet!! En wat ik ook boeiend aan de film vond is dat hij in verschillende landen afspeelt!
Bram
Actiefilm op z'n Europees. Het acteren is van een goed niveau. Vooral de bad guys zijn lekker stereotypisch Duits. De muziek is perfect verweven in de actie/vluchtscenes. Al met al een verrassend goede film. Niet het niveau van de Amerikaanse blockbusters, maar de Europese stijl werkt zeer verfrissend. Ik raad deze film dan ook aan.
Johannes
Mede door de aantal sterren en de positieve reviews heb ik deze film gehuurd. Het was een aardige film maar vond het eerste stuk veel te lang duren. Ik zou vele andere dingen kunnen bedenken wat Hanna zou kunnen beleven om een spannender begin te krijgen.
Anoniem
Het begin vond ik nogal doorbijten. Ik was afgeleid en overwoog om de film te stoppen. Ik miste vooral de snelheid en reden waarom Hanna op missie wordt gestuurd. Gelukkig kwam het wel op gang en bleef ik toch gefascineerd zitten kijken. De beelden zijn mooi, zeker de natuurbeelden. Het acteerwerk is goed. Al met al wel een film die het waard is om te bekijken.
Peter
Goede film met intrigerend plot. Ontknoping blijft lang genoeg verborgen. Mooie scenes over de verkenning van de real world door een meisje dat die wereld niet kent. Af en toe wat erg ongeloofwaardige actie- en achtervolgingsscènes. De persoon van Hanna wordt goed gespeeld. Veelzeggend decor: Noordpool en woestijn, eenzaam en ongewoon. Film laat je nadenken over liefde en gebruik van techniek.
Amber
Ijzersterke en keiharde actie film. Anders dan andere actie thrillers. Het verhaal laat zeer overtuigend zien hoe Hanna geworden is wat ze is en maakt het geloofwaardig. Spannend en een absolute aanrader. Hannah zou een goede 16 jarige vrouwlijke James Bond kunnen worden!
Jill
Deze film geeft een beeld weer van de gekke wereld van tegenwoordig. Het verhaal is duidelijk verzonnen, maar er lopen meerdere jonge kinderen rond die moorden en niet eens weten waar ze mee bezig zijn. Cate Blanchett doet het ook in deze film goed. Haar rol is anders dan normaal, maar ze weet wat ze neerzet. Cast is goed gekozen. De mannen zijn echte creeps en hanna lijkt een echte moordenaar. De spanning zit er gedurende de hele film in.
Flore
Met het zeer goede acteerwerk van dehoofdpersoon Hanna is deze film spannend en ook aangrijpend. Hanna doodt in koele bloeden, maar blijft toch een kind. Een origineel scenario met bijzonder mooie beelden maakt deze film ook erg mooi om naar te kijken. Een bijzondere film. Ik heb ervan genoten.
Anoniem
De film begint veelbelovend maar heeft niet zoveel verrassingen in petto. Een van de "leukste" scenes uit de film zit in de trailer, dat is jammer. Matig verhaal, zeer ongeloofwaarding. Kruising tussen SF en actie. Je moet er van houden.
Michael
Ondanks het wat aparte gebruik van geluid en aparte muziekkeuze is dit zeker het kijken waard. Hetgeen je niet weet en juist zou willen weten trekt je door deze film.
Het acteerwerk van het hoofdpersoon Hanna (Saoirse Ronan) is goed en overtuigend. Ook de karakters van Eric Bana en Cate Blanchett komen goed uit de verf.
Samen met af en toe goed geplaatste actie en her en der een (slap) grapje maakt het geheel tot een interessante film.
Anoniem
Op het oog redelijk standaard film, komt toch verrassend over. Goede film om naar te kijken. Ik heb genoten.
Cornelia
Fascinerende film, over een jonge vrouw, die in het verafgelegen Poolgebied wordt opgeleid tot een supervechtmachine. De jonge vrouw wordt vervolgens de wereld in gestuurd met een missie, die nogal mysterieus is. Het meisje maakt veel mee en is in staat tot moord en doodslag, maar toch is het verhaal zo nu en dan humoristisch. De acteurs spelen zeer goed en de jonge actrice is zelfs een absolute ster in dit bijzondere verhaal. Spannend tot op het einde en zeker een aanrader!!
Stefan
Mooi opgezette film. Het verhaal is echter vrij eenvoudig en ook niet echt origineel, maar de uitvoering is gewoon excellent. Het verhaal is boeiend en de vaart zit er lekker in (zeker in de eerste 45 minuten), waardoor de film niet verveeld en ook nergens echt saai wordt. De film bevat veel actie maar omdat Hanna wereldvreemd is levert het soms ook humoristische momenten op. Vanwege de uitstekende cast die de film naar een hoger niveau tilt is het best genieten en kijkt de film zich heerlijk weg. Vooral Saoirse Ronan maar zeker ook Cate Blanchett vond ik zeer goed spelen. Het einde vond ik overigens best goed hoewel het natuurlijk ook cliché was. Voor mij een goede 7.
Adrie
Trailer was veelbelovend. Film viel t.o.v. trailer een beetje tegen. Wel goed acteerwerk. Sommige filmlocaties niet echt boeiend.
Anoniem
Toch wat cliché en ongeloofwaardig allemaal. Het kan smaak zijn, maar het is al vaker vertoont: wonderkind kan alles en iedereen en gaat op missie in de gevaarlijke wereld. Gooi er een CIA-sausje over en klaar is uw opgewarmde plot. Mooi gefilmd en geacteerd, maar te voorspelbaar.
Anoniem
Wat een prachtige film, schitterende opnames in een besneeuwd landschap en een zeer onderhoudende film. Tijd voor een sanitaire stop gun je jezelf niet. Goed verhaal en spannend tot aan het plot. De jonge S Ronan speelt zeer overtuigend wat je niet direct zou verwachten bij zo een jong meisje. Kortom spannend, spektakel en een echte aanrader.
Pedro
Hele mooi film. Goed Script! Het is zo makkelijk om films hier films te kijken!! Veel beter dan de Video Club!!! Gefeliciteerd met deze online videotheek!
Anoniem
Een hele gave film. In eerste instantie was ik wat terughoudend, een film over een meisje van 16, een moordmachine.....? Maar het verhaal is heel goed in elkaar gezet. Saoirse Ronan speelt de hoofdrol. Ze acteert erg goed, ook de actiescènes vervult ze met verve. Cate Blanchett is in deze de Bad-Lady, ook goed gecast. De film blijft tot het einde spannend. Op het einde word het ook pas duidelijk hoe en wat. Een Aanrader, een 9, Enjoy...
René
Leuke Film!
da
Leuke film. Een meisje op de Noordpool mag zelf kiezen of alles blijft zoals het is of voor de ondergang wat ook haar vrijheid kan betekenen. Verhaal kon wat verdieping gebruiken maar het acteerwerk is super.
Filiz
Goede film! Wel moeilijk als je niet goed volgt, maar uiteindelijk zitten er goede moves in en het sleurt je wel mee. Zoals vermeld is het beginstukje even doorbijten.. Vond het erg spannend en moet wel eerlijk zeggen dat het einde iets minder was dan verwacht. Eerlijk, deze film laat een indruk achter..
Anoniem
Fascinerende film, waarin de jonge actrice Saorse Ronan een topprestatie levert qua actie- en acteerwerk. Het verhaal is erg dun; toch blijf je nieuwsgierig naar de ontknoping en die wordt pas op het eind van de film onthuld; al die tijd vraagt de kijker zich af. Cate Blanchett speelt the bad girl tamelijk overtuigend. Vanwege Saorse's vuurwerk geef ik de film een 7.
Ilana
Mooi verhaal! Cate Blanchett als slechterik en dat speelt ze goed. Bovendien speelt Saoirse Ronan de mooie hoofdrol van 'Hanna', een onschuldig meisje, maar dodelijk... Eric Bana en andere bekende acteurs spelen goed in deze best spannende thriller/actie film. Ook zijn er een paar mooie opnames aan het begin van de film. Een aardige film.
JOchem
Geweldige film! Leuk verhaal. Veel actie. Daarnaast is het plot sterk. Mooi acteer werk en geweldige muziek uiteraard :)! Een aanrader voor iedereen die van actie en een beetje sci-fi houdt!
loading