Reprisal online kijken / downloaden: Nadat hij een brutale bankoverval heeft overleeft werkt bankdirecteur Jacob samen met zijn buurman en gepensioneerd politieman James om de dader op te sporen. Wanneer ze de dader weten te achterhalen denkt Jacob een financiŽle slag te kunnen slaan uit de situatie om de diabetes behandelingen van zijn dochter te kunnen betalen maar zet daarmee onbedoeld het leven van zijn gezin op het spel. - Reprisal
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Reprisal

Nadat hij een brutale bankoverval heeft overleeft werkt bankdirecteur Jacob samen met zijn buurman en gepensioneerd politieman James om de dader op te sporen. Wanneer ze de dader weten te achterhalen denkt Jacob een financiŽle slag te kunnen slaan uit de situatie om de diabetes behandelingen van zijn dochter te kunnen betalen maar zet daarmee onbedoeld het leven van zijn gezin op het spel.
Waardering:
Acteurs: Bruce Willis, Johnathon Schaech, Frank Grillo
Categorie: Actie
Misdaad
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!