Reprisal online kijken / downloaden: Bankdirecteur Jacob is getraumatiseerd door een gewelddadige bankoverval waarbij een collega werd gedood. Samen met voormalig politieagent James gaat hij op zoek naar de dader. Als ze de crimineel vinden, probeert Jacob er een financieel slaatje uit te slaan om de diabetesbehandelingen van zijn dochter te kunnen betalen. Onbedoeld komt hierdoor het leven van zijn gezin op het spel te staan. - Reprisal
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Reprisal

Bankdirecteur Jacob is getraumatiseerd door een gewelddadige bankoverval waarbij een collega werd gedood. Samen met voormalig politieagent James gaat hij op zoek naar de dader. Als ze de crimineel vinden, probeert Jacob er een financieel slaatje uit te slaan om de diabetesbehandelingen van zijn dochter te kunnen betalen. Onbedoeld komt hierdoor het leven van zijn gezin op het spel te staan.
Waardering:
Acteurs: Bruce Willis, Johnathon Schaech, Frank Grillo
Categorie: Actie
Misdaad
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!