He's Out There online kijken / downloaden: Laura en haar kinderen Maddie en Kayla zijn op vakantie in een afgelegen huisje aan het meer. Nadat de kinderen na een middagje spelen in het bos terugkomen, krijgt de kleine Maddie plotseling koorts en kan ze nauwelijks ademen. Laura is geschokt als ze de oorzaak vindt: in haar keel zit een stukje papier vast met daarop 'hello' geschreven. Er blijkt een gemaskerde psychopaat achter te zitten, en al snel belanden Laura en haar kinderen in een vreselijke en bizarre nachtmerrie. - He's Out There
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
He's Out There
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

He's Out There

Laura en haar kinderen Maddie en Kayla zijn op vakantie in een afgelegen huisje aan het meer. Nadat de kinderen na een middagje spelen in het bos terugkomen, krijgt de kleine Maddie plotseling koorts en kan ze nauwelijks ademen. Laura is geschokt als ze de oorzaak vindt: in haar keel zit een stukje papier vast met daarop 'hello' geschreven. Er blijkt een gemaskerde psychopaat achter te zitten, en al snel belanden Laura en haar kinderen in een vreselijke en bizarre nachtmerrie.
Waardering:
Acteurs: Yvonne Strahovski, Anna Pniowsky, Abigail Pnioswky
Categorie: Horror
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!