Only the Brave (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Only the Brave, gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Hotshots van Granite Mountain, is het heroïsche...
Only the Brave

Only the Brave

Actie Sciencefiction Drama
Taal: Engels Jaar: 2017 Duur: 2 u 9 min

Only the Brave, gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Hotshots van Granite Mountain, is het heroïsche verhaal van een eenheid van lokale brandweerlieden. Door hun vastberadenheid, opoffering en drang om families, gemeenschappen en het land te beschermen, worden ze één van de beste brandbestrijdingsteams in het land. Als team ontwikkelen ze een unieke band met elkaar die op de proef wordt gesteld door één noodlottig vuur.

Bosbranden Emotioneel Tragisch Broederschap Vuurinferno 2000s Arizona

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9

Deze film komt ook voor in:

Barbara
Wij vonden dit een trage en langdradige film die erg langzaam op gang komt. Op de website staat deze film ingedeeld bij actie en science fiction. Het is uiteraard zeker geen science fiction aangezien het een verfilming is van waargebeurd verhaal, maar van enige actie is ook nauwelijks sprake. Het is eerder een licht drama met en vleugje documentaire. Een film doorspekt met Amerikaanse cliche's, maar ook met heroiek en drama aan het eind. Wij vonden het een middelmatige film; niets speciaals.
loading