Only the Brave (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Only the Brave, gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Hotshots van Granite Mountain, is het heroïsche...
Only the Brave

Only the Brave

Actie Sciencefiction Drama
7.60 Taal:Engels Jaar:2017 Duur:2 u 9 min

Only the Brave, gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Hotshots van Granite Mountain, is het heroïsche verhaal van een eenheid van lokale brandweerlieden. Door hun vastberadenheid, opoffering en drang om families, gemeenschappen en het land te beschermen, worden ze één van de beste brandbestrijdingsteams in het land. Als team ontwikkelen ze een unieke band met elkaar die op de proef wordt gesteld door één noodlottig vuur.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen
NL Stereo 16:9

Deze film komt ook voor in

Reviews (1)

7.60/10.0
6
Barbara
17-11-2018
Wij vonden dit een trage en langdradige film die erg langzaam op gang komt. Op de website staat deze film ingedeeld bij actie en science fiction. Het is uiteraard zeker geen science fiction aangezien het een verfilming is van waargebeurd verhaal, maar van enige actie is ook nauwelijks sprake. Het is eerder een licht drama met en vleugje documentaire. Een film doorspekt met Amerikaanse cliche's, maar ook met heroiek en drama aan het eind. Wij vonden het een middelmatige film; niets speciaals.
loading