The Toy Box online kijken / downloaden: Charles heeft een oude camper gekocht voor een roadtrip met zijn gezin. Hij hoopt dat hij zich op deze manier kan verzoenen met zijn twee zoons, zoals hij zijn onlangs overleden vrouw heeft beloofd. Oudste zoon Steve heeft veel zin in het reisje. Maar jongste zoon Jay is minder enthousiast. Als ze in die uitgestrekte wereld verdwaald raken, komen er in de benauwde ruimte van de camper allerlei schokkende geheimen aan het licht. Al snel loopt de spanning op tot het kookpunt. - The Toy Box
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
The Toy Box
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

The Toy Box

Charles heeft een oude camper gekocht voor een roadtrip met zijn gezin. Hij hoopt dat hij zich op deze manier kan verzoenen met zijn twee zoons, zoals hij zijn onlangs overleden vrouw heeft beloofd. Oudste zoon Steve heeft veel zin in het reisje. Maar jongste zoon Jay is minder enthousiast. Als ze in die uitgestrekte wereld verdwaald raken, komen er in de benauwde ruimte van de camper allerlei schokkende geheimen aan het licht. Al snel loopt de spanning op tot het kookpunt.
Waardering:
Acteurs: Denise Richards, Mischa Barton, Malika Michelle
Categorie: Horror
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!