Battle: Los Angeles (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Al jaren worden er over de hele wereld ufo's waargenomen en gedocumenteerd: Buenos Aires, Seoul,...
Battle: Los Angeles

Battle: Los Angeles

Actie Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 51 min

Al jaren worden er over de hele wereld ufo's waargenomen en gedocumenteerd: Buenos Aires, Seoul, Frankrijk, Duitsland, China. Maar in 2011 worden die vage waarnemingen keiharde werkelijkheid wanneer de aarde wordt aangevallen door onbekende krachten. Terwijl overal ter wereld grote steden worden verwoest, houdt alleen Los Angeles nog stand in een strijd die nooit voor mogelijk werd gehouden. Een sergeant van de Marine (Aaron Eckhart) en zijn nieuwe peloton moeten een halt zien toe te roepen aan een vijand die alles overtreft waar ze ooit tegen hebben gestreden.

Gevechtsscènes Actievol Intens Buitenaardse invasie Explosies Moderne oorlog Iconische plekken

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Robert
Wie van het genre houdt wordt verwend! Ik vond het echt een toffe film om te kijken!

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Anoniem
Wat een B-film. Niet echt spannend en waarschijnlijk dronken cameramannen, want het beeld trilde meer dan dat het stil stond. Het verhaal is op zich niet zo slecht, echter op momenten wel langdradig maar ik geef de makers toch een 4 voor de moeite.
Anoniem
Visueel goed, veel actie en toch net niet genoeg om het geheel af te maken. Desalniettemin een leuke film, een 7.
Anoniem
Ben een Sci-fi fan, maar deze film kan me niet echt bekoren. Blijft wel spannend, veel actie, maar heeft het nét niet.
Desondanks toch een 6.
Anoniem
Een film met niet al te veel inhoud maar wel vermakelijk. In het genre uitstekend en spannend. Acteerwerk niet zo hoogstaand. Beetje dubbel gevoel over. Beelden blijven wel door je hoofd spoken.
Alexander
"World Invasion: Battle Los Angeles" is een Amerikaanse SF-film uit 2011, geregisseerd door de van Zuid-Afrika afkomstige Jonathan Liebesman. Het is een erg spannende prent met zeer enerverende actiescènes, een bijzonder zenuwachtige cameravoering, overtuigende locaties, efficiënte speciale effecten, vrij goed acteerwerk,... Het is een vermoeiende film door de constante spanning, door het heftige en langdurige actiewerk, door de visuele stijl, door de luidruchtigheid van de gevechtsscènes,... Maar toch is hij het bekijken waard. 'k Vind hem in ieder geval stukken beter dan het gelijkwaardige "Skyline".
ad
Heel veel schietwerk. Plot redelijk uitgewerkt. Iets meer aandacht voor de mensen zou prettig zijn.
Anoniem
Leuke film. Heeft idd wat weg van cloverfield e.a. maar net even anders. Ik geef de film een 8. Deze film heeft mijn saaie zondagavond lekker goed gevuld. Heb met plezier gekeken.
Anoniem
Een goede film die qua filmstijl een beetje lijkt op cloverfield, druk en bewegend. De special effects zijn van goede kwaliteit en voor wie op zoek is naar een avondje actie zonder nadenken is dit een leuke film om je tijd door te brengen.
Kees
Beetje verhaal zoals Independence Day en een vijand die wat weg heeft van de Predator. Weinig opbouwend en in één klap midden in de actie. Af en toe wat vreemd gefilmde scenes. Geen hoogstaande special effects maar gewoon een goed onderhoudende film voor de liefhebber. Minimaal 5 sterren.
Anoniem
Zeer spannende film en op een bijzondere manier gefilmd.
Van het begin tot het eind zit je op het puntje van je stoel.
Veel actie. Veel kijkplezier.
Joshua
Als de trailer gekeken wordt, raak je enthousiast. Eigenlijk precies wat de trailermakers wilden bereiken.
Echter zodra de film begint is het acteerwerk al ver te zoeken. Standaard teksten in standaard situaties. Maar er zijn ook positieve dingen, special effects zijn prachtig en het is een lekkere zondagfilm.
Verstand op nul, een echte 'niet nadenken' film
Anoniem
Ja het zou zomaar kunnen gebeuren zoals het in deze film verteld wordt. Degelijke maar voorstelbare sf-film vergelijkbaar met War of the Worlds. Huur 'm. 1x kijken is voldoende.
Anoniem
Zeer vermakelijke film alhoewel wel erg Amerikaans. Goede actie en mooi gemaakt. Geen moment verveeld. Als je diepgang zoekt, is deze film niets voor jou.
Louis
Als SFI fan gelijk op kijken geklikt, en na het zien wat mixed feelings. Er zitten idd elementen in Independence Day, WoW, en wat geleend (Blair W achtig)camera werk, alsof men niet echt kon kiezen hoe het te filmen. Verhaallijn vlot, alhoewel dat met de kids feitelijk niets toevoegt. De staff sergeant is OK, andere acteurs hmmm. Effecten wmbt prima. Al met al 7
Sjors
Een onderhoudende actiefilm die wel wat humor had kunnen gebruiken.
mario
Een doorsnee world invasion Sci-Fi film. Independence day revisited, maar dan de luchtmacht vervangen door grondtroepen. Nu nog eentje waar de zeemacht in schittert, en we zijn rond. In alle geval beter dan zijn halfbroertje Skyline.
FX zijn in orde, acteerwerk, voor zover nodig is ook oke. En 't verhaal. Ik geloof dat men een samenvatting van HG Wells "War of the worlds" heeft geconcentreerd, versimpeld en dan door een stel X-Box Junkies heeft laten editen.
Ik noem het 2 uur brainloos vermaak. Ik zou WI: BLA liever gehuurd gehad hebben, want deze gaat echt niet lang op mijn harde schijf vertoeven. Ik zal die wel eens op een uitverkoop ofzo op DVD aankopen.
Anoniem
Redelijk tot goede film.
Het is jammer dat er zo een kinderverhaal doorheen gaat.
Verder is de film een leuke aanrader.
Anoniem
Als je een liefhebber bent van science-fiction actiefilms dan zit je met deze wel goed. Beetje verhaal zoals Independence Day en een vijand die wat weg heeft van de Predator. Weinig opbouwend en in één klap midden in de actie. Af en toe wat vreemd gefilmde scenes. Geen hoogstaande special effects maar gewoon een goed onderhoudende film voor de liefhebber. Minimaal 3 sterren.
loading