Samson en Gert: Hotel op Stelten: Samson en Gert zien hun vakantieplannen in rook opgaan. Het oude hotel van de opa van Marleneke dreigt afgebroken te worden als het niet dringend wordt opgeknapt. Samson en Gert starten vol goede moed met klussen, met de hulp van hun trouwe maar onhandige vrienden, van Leemhuyzen, Octaaf, de Burgemeester en Alberto. Wat ze echter niet weten, is dat twee boeven ooit hun buit hebben verstopt in het gebouw. Wanneer de twee schurken de gevangenis verlaten, willen ze maar een ding: hun schat ophalen. Maar dat laten Samson en Gert natuurlijk niet zomaar gebeuren... voor ze het beseffen, belanden ze in een knotsgek avontuur!
×
Samson en Gert: Hotel op Stelten
Samson en Gert zien hun vakantieplannen in rook opgaan. Het oude hotel van de opa van Marleneke dreigt afgebroken te worden als het niet dringend wordt opgeknapt. Samson en Gert starten vol goede moed met klussen, met de hulp van hun trouwe maar onhandige vrienden, van Leemhuyzen, Octaaf, de Burgemeester en Alberto. Wat ze echter niet weten, is dat twee boeven ooit hun buit hebben verstopt in het gebouw. Wanneer de twee schurken de gevangenis verlaten, willen ze maar een ding: hun schat ophalen. Maar dat laten Samson en Gert natuurlijk niet zomaar gebeuren... voor ze het beseffen, belanden ze in een knotsgek avontuur!
Details
Geluid: 5.1
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Samson en Gert: Hotel op Stelten
Geschreven door: Seppe
   07-03-2012
Ik vind deze film zeer leuk.
Ik heb die thuis op DVD.
De boeven vind ik grappig, zeker als ze zich verkleden. Die kleine Gert is ook wel tof met zijn hoge kousen. Ik wil hem iedereen aanraden.
Schrijf zelf een review
loading