Barbie Dolfijnen Magie online kijken / downloaden: Barbie en haar zusjes reizen naar een tropisch eiland waar Ken stage loopt als bioloog. Tijdens het snorkelen ontdekken ze een jonge dolfijn die gevangen wordt gehouden door Marlo, de biologe waar Ken voor werkt. Zij wil munt slaan uit de unieke dolfijn door hem als circusaapje te laten opvoeren. Als onze vrienden de dolfijn willen bevrijden om hem te herenigen met zijn edelsteendolfijnfamilie, zullen ze de handen in elkaar moeten slaan voordat Marlo hem kan wegsturen. - Barbie Dolfijnen Magie
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Barbie Dolfijnen Magie
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Barbie Dolfijnen Magie

Barbie en haar zusjes reizen naar een tropisch eiland waar Ken stage loopt als bioloog. Tijdens het snorkelen ontdekken ze een jonge dolfijn die gevangen wordt gehouden door Marlo, de biologe waar Ken voor werkt. Zij wil munt slaan uit de unieke dolfijn door hem als circusaapje te laten opvoeren. Als onze vrienden de dolfijn willen bevrijden om hem te herenigen met zijn edelsteendolfijnfamilie, zullen ze de handen in elkaar moeten slaan voordat Marlo hem kan wegsturen.
Waardering:
Categorie: Animatie
Kids

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!