The Death of Superman online kijken / downloaden: Een astero´de stort neer in de oceaan en daarmee komt een niet te stoppen kracht op aarde terecht, gevoed door onbeheersbare woede, bekend als Doomsday! Nu onschuldige levens worden bedreigd en Metropolis wordt aangevallen, is het aan Batman, Wonder Woman en de rest van de Justice League om deze bovenaardse dreiging te stoppen. Maar wanneer de storm gaat liggen, kan alleen een epische confrontatie tussen Superman en Doomsday het lot bepalen van Metropolis en uiteindelijk planeet Aarde! - The Death of Superman
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
The Death of Superman
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

The Death of Superman

Een astero´de stort neer in de oceaan en daarmee komt een niet te stoppen kracht op aarde terecht, gevoed door onbeheersbare woede, bekend als Doomsday! Nu onschuldige levens worden bedreigd en Metropolis wordt aangevallen, is het aan Batman, Wonder Woman en de rest van de Justice League om deze bovenaardse dreiging te stoppen. Maar wanneer de storm gaat liggen, kan alleen een epische confrontatie tussen Superman en Doomsday het lot bepalen van Metropolis en uiteindelijk planeet Aarde!
Waardering:
Categorie: Animatie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!