Big Hero 6 (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS ONDERTITELD. Hiro Hamada is een wonderkind dat uitblinkt in robottechnologie. Wanneer hij in een gevaarlijk...
Big Hero 6

Big Hero 6

Animatie Familie
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 37 min

NEDERLANDS ONDERTITELD. Hiro Hamada is een wonderkind dat uitblinkt in robottechnologie. Wanneer hij in een gevaarlijk plot terechtkomt, moet hij zijn beste maatje, de robot Baymax, en zijn verschillende vrienden transformeren tot een groep hightech-helden.

Visueel aantrekkelijk Emotioneel Futuristisch Actie-avontuur Kleurrijk San Fransokyo

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
mario
Een goeie cross over van Disney suikerachtige feel good en de vanille variantes van de anime, overgoten met de klassieke superhelden/superschurken tegenstellingen. Ik alvast had er wel lol in, in deze film. Het is gewoon een leuke namiddagfilm. Beetje moraal, beetje verlies, en een ferme schep lol.

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Gilbert
Leuke film met op het einde nog een onverwachte maar geloofwaardige plotwending. Het gemis van een broer en zijn testament in de vorm van een medische robot blijven tot het einde toe de motor van het verhaal.
loading