Big Hero 6: NEDERLANDS ONDERTITELD. Hiro Hamada is een wonderkind dat uitblinkt in robottechnologie. Wanneer hij in een gevaarlijk plot terechtkomt, moet hij zijn beste maatje, de robot Baymax, en zijn verschillende vrienden transformeren tot een groep hightech-helden.
×
Big Hero 6
NEDERLANDS ONDERTITELD. Hiro Hamada is een wonderkind dat uitblinkt in robottechnologie. Wanneer hij in een gevaarlijk plot terechtkomt, moet hij zijn beste maatje, de robot Baymax, en zijn verschillende vrienden transformeren tot een groep hightech-helden.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (2)Big Hero 6
Geschreven door: mario
   04-11-2020
Een goeie cross over van Disney suikerachtige feel good en de vanille variantes van de anime, overgoten met de klassieke superhelden/superschurken tegenstellingen. Ik alvast had er wel lol in, in deze film. Het is gewoon een leuke namiddagfilm. Beetje moraal, beetje verlies, en een ferme schep lol.
Geschreven door: Gilbert
   25-07-2020
Leuke film met op het einde nog een onverwachte maar geloofwaardige plotwending. Het gemis van een broer en zijn testament in de vorm van een medische robot blijven tot het einde toe de motor van het verhaal.
Schrijf zelf een review
loading