7e1cacfb27da22fb243ff2debf4443a0
Dear Dictator online kijken / downloaden: Als de Brits-Cara´bische dictator Anton Vincent zijn eilandstaat moet ontvluchten als gevolg van politieke onrust, houdt hij zich schuil bij de tiener Tatiana en haar moeder in een van de buitenwijken in de Verenigde Staten. Wat volgt is een opeenvolging van bizarre en hilarische gebeurtenissen waarin de dictator een rebel weet te maken van Tatiana. Hij laat haar zien hoe ze haar eigen revolutie kan ontketenen en de populaire kinderen op school ten val kan brengen. - Dear Dictator
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Dear Dictator
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Dear Dictator

Als de Brits-Cara´bische dictator Anton Vincent zijn eilandstaat moet ontvluchten als gevolg van politieke onrust, houdt hij zich schuil bij de tiener Tatiana en haar moeder in een van de buitenwijken in de Verenigde Staten. Wat volgt is een opeenvolging van bizarre en hilarische gebeurtenissen waarin de dictator een rebel weet te maken van Tatiana. Hij laat haar zien hoe ze haar eigen revolutie kan ontketenen en de populaire kinderen op school ten val kan brengen.
Waardering:
Acteurs: Michael Caine, Katie Holmes, Odeya Rush
Categorie: Komedie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!