The Girl with the Dragon Tattoo (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De wegens smaad veroordeelde onderzoeksjournalist Mikael Blomkvist wordt gevraagd een onderzoek in...
The Girl with the Dragon Tattoo

The Girl with the Dragon Tattoo

Misdaad Thriller Drama
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 2 u 32 min

De wegens smaad veroordeelde onderzoeksjournalist Mikael Blomkvist wordt gevraagd een onderzoek in te stellen naar de verdwijning van Harriet Vanger, ruim veertig jaar geleden. De opdrachtgever is de Zweedse industrieel Henrik Vanger, de oom van het meisje. Tegelijkertijd ontdekt de getatoeŽerde hacker Lisbeth Salander het complot dat schuil gaat achter de val van Blomkvist. Het lot brengt ze samen en al snel komt het bijzondere duo erachter dat er veel meer mis is met de familie Vanger.

Bekend om plot Duistere sfeer Sombere toon Misdaadthriller Grimmige cinematografie Moderne tijd Vanger landgoed

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Karen
The girl with a dragon tattoo is een Amerikaanse verfilming van het eerste deel van een trilogie van Stieg Larsson: Mannen die vrouwen haten. Een Zweedse journalist en een getraumatiseerde jonge hacker met de drakentatoo onderzoeken een de veronderstelde moord van Harriet Vanger in opdracht van haar oom Henrik Vanger. Met gevaar voor eigen leven ontdekt het duo gespeeld door Daniel Craig en Mara Rooney dat de familie Vanger duistere geheimen heeft. Het is een sterk verhaal mooi in beeld gebracht. Een aanrader ook voor hen die normaal geen fan zijn van thrillers.

Deze film komt ook voor in:

loading