Wild: In Wild volgen we gedurende de vier jaargetijden de verhalen van drie hoofdrolspelers: de vos, het edelhert en het wilde zwijn. We zien de dieren jongen krijgen, die opgroeien naar volwassenheid. Kleinere rollen zijn voor de raaf, buizerd en ijsvogel. Bij de ijsvogel mogen we binnenkijken in het nest en met de buizerd vliegen we mee over de verschillende landschappen van de Veluwe. Spectaculaire beelden die je normaal niet ziet.
×
Wild
In Wild volgen we gedurende de vier jaargetijden de verhalen van drie hoofdrolspelers: de vos, het edelhert en het wilde zwijn. We zien de dieren jongen krijgen, die opgroeien naar volwassenheid. Kleinere rollen zijn voor de raaf, buizerd en ijsvogel. Bij de ijsvogel mogen we binnenkijken in het nest en met de buizerd vliegen we mee over de verschillende landschappen van de Veluwe. Spectaculaire beelden die je normaal niet ziet.
Details
Regisseurs:Luc Enting
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Wild
Geschreven door: Barbara
   24-06-2018
Schitterende film. Na o.a. de nieuwe wildernis is dit natuurlijk niet de eerste natuurfilm over Nederland, maar wel één die minstens net zo mooi is. De beelden voor deze film zijn geschoten op de Veluwe en brengen de 4 jaargetijden in beeld; de circle of life van een aantal diersoorten die daar voorkomen. Waanzinnig mooi camerawerk. Jonge everzwijnen en edelherten en zelfs een zwarte specht jaloersmakend mooi in beeld gebracht. Heerlijke film waarvan het verhaal verteld wordt door Andre van Duin, die we gekeken hebben met onze zoon van 11. Hij wil morgen nog een keertje kijken!
Schrijf zelf een review
loading