Rio (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS ONDERTITELD. Blu is een tamme Macaw papegaai die nog nooit geleerd heeft om te vliegen. Hij woont samen met zijn...
Rio

Rio

Animatie
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 32 min

NEDERLANDS ONDERTITELD. Blu is een tamme Macaw papegaai die nog nooit geleerd heeft om te vliegen. Hij woont samen met zijn baasje, Linda, in het koude Minnesota, waar hij geniet van zijn comfortabele leventje. Hij is tenslotte de laatste van zijn soort, althans... dat denkt hij. In het exotische Rio woont Jewel, zijn vrouwelijke tegenpool. Samen met Linda besluit hij zijn vleugels te spreiden en af te reizen naar de andere kant van de wereld om haar te ontmoeten. Met Jewel en zijn nieuwe bijdehante stadsvriendjes beleeft hij het grootste avontuur van zijn leven.

Vliegscènes Heldhaftig Levendig Vrijheid Kleurrijk Rio de Janeiro

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading