The A-Team: Vier voormalige elitesoldaten worden veroordeeld voor een misdaad die ze niet hebben gepleegd. Ze verenigen hun talenten en moeten alles in het werk stellen om uit de gevangenis te ontsnappen zodat ze hun naam kunnen zuiveren en de echte schuldigen kunnen ontmaskeren.
×
The A-Team
Vier voormalige elitesoldaten worden veroordeeld voor een misdaad die ze niet hebben gepleegd. Ze verenigen hun talenten en moeten alles in het werk stellen om uit de gevangenis te ontsnappen zodat ze hun naam kunnen zuiveren en de echte schuldigen kunnen ontmaskeren.
Details
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)The A-Team
Geschreven door: Karen
   06-06-2020
Leuke feel good actie film voor wie opgegroeid is met de televisieserie the A-team uit de jaren 80. Hannibal wordt nu gespeeld door Liam Neeson die al lang en breed zijn sporen heeft verdiend in het genre.Het is zeker niet zijn beste rol maar wel leuk om te zien. De film moet het vooral hebben van de interactie tussen de vier leden van het A-team. Als kind vond ik het leuker maar wel de moeite waard, mede omdat de karakters enigszins met hun tijd zijn meegegaan.
Schrijf zelf een review