The A-Team (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Vier voormalige elitesoldaten worden veroordeeld voor een misdaad die ze niet hebben gepleegd. Ze verenigen hun...
The A-Team

The A-Team

Actie
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 54 min

Vier voormalige elitesoldaten worden veroordeeld voor een misdaad die ze niet hebben gepleegd. Ze verenigen hun talenten en moeten alles in het werk stellen om uit de gevangenis te ontsnappen zodat ze hun naam kunnen zuiveren en de echte schuldigen kunnen ontmaskeren.

Actiescènes Spannend Spectaculair Actieavontuur Stunts Moderne tijd Midden-Oosten

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Karen
Leuke feel good actie film voor wie opgegroeid is met de televisieserie the A-team uit de jaren 80. Hannibal wordt nu gespeeld door Liam Neeson die al lang en breed zijn sporen heeft verdiend in het genre.Het is zeker niet zijn beste rol maar wel leuk om te zien. De film moet het vooral hebben van de interactie tussen de vier leden van het A-team. Als kind vond ik het leuker maar wel de moeite waard, mede omdat de karakters enigszins met hun tijd zijn meegegaan.

Deze film komt ook voor in:

loading