Aladdin (1992) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS ONDERTITELD. In het hart van een betoverde stad proberen een gewone jongen en zijn ondeugende aapje Abu om de...
Aladdin

Aladdin

Animatie Kids Musical Fantasy
Taal: Engels Jaar: 1992 Duur: 1 u 27 min

NEDERLANDS ONDERTITELD. In het hart van een betoverde stad proberen een gewone jongen en zijn ondeugende aapje Abu om de vrijzinnige Prinses Jasmine uit handen van de boze tovenaar Jafar te redden. Aladdin's leven verandert op slag wanneer hij over een wonderlamp wrijft, waaruit de vrolijke geest verschijnt die Aladdin kan veranderen in een echte prins. Maar Jafar en zijn grappenmakende papegaai Iago smachten óók naar de krachten van de lamp. Wil Aladdin hen verslaan en Jasmine's hart veroveren, dan moet hij bewijzen dat hij in zijn hart een echte prins is!

Muzikaal Verbeeldingsrijk Magische avonturen Toverlamp 1990s Arabische cultuur

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading