Ferdinand (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS ONDERTITELD. Ferdinand speelt zich af in Spanje en vertelt het verhaal van een grote stier met een klein...
Ferdinand

Ferdinand

Animatie Kids Avontuur 7.68
Ondertiteling:Nederlands Taal:Engels Geluid:5.1 Jaar:2017 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 44 minuten

NEDERLANDS ONDERTITELD. Ferdinand speelt zich af in Spanje en vertelt het verhaal van een grote stier met een klein hartje. Als hij ten onrechte aangezien wordt voor een gevaarlijk beest wordt hij gevangen genomen en weggevoerd. Vastberaden om terug te keren naar zijn familie, verzamelt hij een bont gezelschap om zich heen voor een fantastisch avontuur. Ferdinand bewijst dat je, je stierlijk kunt vergissen als je enkel op iemands uiterlijk afgaat.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Ferdinand: Promo & Preview

Bekijk hier bonus content van Ferdinand: een gratis preview van de film!

Reviews (1)

7.68/10.0
10
Shirley
07-05-2018
Ferdinand die opgroeit en zijn vader verliest in een stiergevecht, loopt weg en komt bij Nina terecht. Samen groeien ze op in een gelukkig huis. Later komt hij per ongeluk weer terecht waar hij oorspronkelijk opgroeide en wordt nu net als zijn vader opgeleid om tegen een matador te vechten. Om vrij te komen overwint hij vele obstakels. Leuke familiefilm met een heel mooi einde. Het kijken waard. Hij krijgt van mij 5 sterren.
loading