Ferdinand (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS ONDERTITELD. Ferdinand speelt zich af in Spanje en vertelt het verhaal van een grote stier met een klein...
Ferdinand

Ferdinand

Animatie Kids Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2017 Duur: 1 u 44 min

NEDERLANDS ONDERTITELD. Ferdinand speelt zich af in Spanje en vertelt het verhaal van een grote stier met een klein hartje. Als hij ten onrechte aangezien wordt voor een gevaarlijk beest wordt hij gevangen genomen en weggevoerd. Vastberaden om terug te keren naar zijn familie, verzamelt hij een bont gezelschap om zich heen voor een fantastisch avontuur. Ferdinand bewijst dat je, je stierlijk kunt vergissen als je enkel op iemands uiterlijk afgaat.

Vredelievend Avontuurlijk Acceptatie Kleurrijk Spanje

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of Belgiė? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Shirley
Ferdinand die opgroeit en zijn vader verliest in een stiergevecht, loopt weg en komt bij Nina terecht. Samen groeien ze op in een gelukkig huis. Later komt hij per ongeluk weer terecht waar hij oorspronkelijk opgroeide en wordt nu net als zijn vader opgeleid om tegen een matador te vechten. Om vrij te komen overwint hij vele obstakels. Leuke familiefilm met een heel mooi einde. Het kijken waard. Hij krijgt van mij 5 sterren.
loading