Green Hornet: Britt Reid wil niet werken, alleen maar feesten. Totdat hij op een avond een supercoole carriere ontdekt: actieheld. Als de Green Hornet bindt hij, samen met zijn slimme hulpje en vechtsportspecialist Kato, de strijd aan met de onderwereld van LA, geleid door de zware jongen Chudnofsky. Zelfs Britts secretaresse Lenore weet niets van de nachtelijke avonturen van het duo. In stijl en met een arsenaal aan bijzondere wapens, zetten de Green Hornet en Kato zich in voor gerechtigheid, en maken van elke missie een mix van waanzinnige actie en hilarische humor.
×
Green Hornet
Britt Reid wil niet werken, alleen maar feesten. Totdat hij op een avond een supercoole carriere ontdekt: actieheld. Als de Green Hornet bindt hij, samen met zijn slimme hulpje en vechtsportspecialist Kato, de strijd aan met de onderwereld van LA, geleid door de zware jongen Chudnofsky. Zelfs Britts secretaresse Lenore weet niets van de nachtelijke avonturen van het duo. In stijl en met een arsenaal aan bijzondere wapens, zetten de Green Hornet en Kato zich in voor gerechtigheid, en maken van elke missie een mix van waanzinnige actie en hilarische humor.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (15)Green Hornet
Geschreven door: Conny
   02-01-2013
Tja, wat moet ik hier nu van zeggen... Je hebt soms films waarbij 108 minuten omvliegen. Dat is niet het geval bij deze film. Het was geen echte actiefilm, maar ook geen komedie. Zelfs geen actiefilm met een knipoog. Wat de film een beetje dragelijk maakte was Jay Chou. Maarja, dan kwam Seth Rogen weer in beeld om lollig te wezen...Ik houd me maar bij het origineel, denk ik.
Geschreven door: Bob
   25-08-2011
Leuke actiefilm. De humor valt een beetje tegen maar de vechtscènes zijn wel goed.
Geschreven door: Guus
   22-08-2011
Een beetje over de top. Met een vette knipoog. Deze film neemt zichzelf tenminste niet zo ongelooflijk serieus. Lekker genieten zonder diepgang ;-)
Geschreven door: peter
   05-08-2011
De kinderen hebben er van genoten.
Geschreven door: Anoniem
   18-07-2011
Actie en humor zitten zeker in de film maar hulpje Kato zet een betere rol neer dan de hoofdrolspeler. Redelijke film, wel veel gelachen.
Geschreven door: Gerrieke
   13-07-2011
Redelijk goede film.
Geschreven door: Anoniem
   08-07-2011
Leuk idee om deze film te gaan maken, maar de film duurde mij te lang. Zeker geen film in het rijtje van de comic-actie-helden.
Geschreven door: Arie
   08-07-2011
Zoals in de review van Ron gezegd: je houdt er van of je haat het. Voor mij het laatste. Totaal niet grappig en erg langdradig. Ik heb de film niet uitgekeken, dat lukte mij echt niet. Toch nog Een 5 vanwege de actiescenes.
Geschreven door: Pieter
   11-06-2011
Verwacht van deze film niet de oogverblindende hightech actiemomenten die we gewend zijn van actieheldencollegae Batman en Spiderman. Deze film heeft echter heel andere kwaliteiten, die hem de moeite van het bekijken zeker waard maken. Zo is daar de verademende knipoog, die van de titeldrager in dit verhaal, the Green Hornet, een ontwapenende en soms ook een prettig gestoorde sukkelaar maken. Je voelt nu al aan dat humor en zelfspot prettige en hilarische momenten opleveren. Heerlijke film! Pieter van Veenendaal
Geschreven door: robert
   10-06-2011
Een gewaagde film voor naar de vernieuwing van deze tijd. Zal denk ik wel goed aanslaan bij de jeugd die het origineel niet kennen. Humor en een stijlvolle film. Doet meer denken aan de eerste film van Batman die Robin meet. Karate film met een sausje komedie (van jackie chan alleen een niveautje lager.) Geef de film een 7
Geschreven door: Siem
   10-06-2011
Goed!
Geschreven door: Ron
   08-06-2011
Duidelijk een film van 'ik hou ervan' of 'ik haat het'.Ik kan weer het woord apart erbij voegen omdat dit bijzonder is gevonden op zijn manier. Voor mij soms irritant en ik zal blij zijn met een volgende reële film. Voor de liefhebbers van kitch oké. Ik geef een 6 om hen te steunen ;-)
Geschreven door: Anoniem
   05-06-2011
Het is echt een super leuke film met o.a. de super'kluns'held en het hulpje Kato wat eigenlijk de held van de film zou moeten zijn. The Green Hornet is een beetje een sukkel en hulpje Kato zet een kop koffie en sleutelt tegelijk een superhelden auto in elkaar met alles er op en er aan. Conclusie± topfilm voor iemand die van actie en humor houdt.
Geschreven door: Anoniem
   05-06-2011
Gewaagd om de Green Hornet te degraderen tot een comedieheld? Een leuke slapstick-movie voor de jeugd tot 6 jaar. Wat een belediging naar de originele Green Hornet. Kent de regisseur van dit misbaksel het origineel wel? Teveel,over the top, en een absoluut belachelijke cast. Camerawerk is absoluut irritant. Winnaar slechtste film ooit. Ik wil mijn geld en tijd terug.
Geschreven door: mario
   28-05-2011
Geniale film. Een antipathieke "wannabe superheld", een reluctante sidekick en de babe van dienst moet niets hebben van de super. Een mix van superheldenfilm, film noir, overgoten met een dikke, donkere humorsaus. The Blues Brothers meet Batman als het ware. Meer van dit aub.
Schrijf zelf een review
loading