749cf0d496c3e96f583f603825652f8a
Cold Moon online kijken / downloaden: In een slaperig dorpje in het zuiden van het land maakt de familie Larkin een verschrikkelijke tragedie mee. De kleindochter wordt namelijk dood in een rivier aangetroffen. Het blijkt om moord te gaan. Jaren geleden verdwenen de ouders van het meisje onder dezelfde mysterieuze omstandigheden, terwijl zij aan het varen waren op diezelfde rivier. Achtervolgd door geesten van overledenen uit de rivier wordt de moordenaar tot waanzin gedreven? - Cold Moon
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Cold Moon

In een slaperig dorpje in het zuiden van het land maakt de familie Larkin een verschrikkelijke tragedie mee. De kleindochter wordt namelijk dood in een rivier aangetroffen. Het blijkt om moord te gaan. Jaren geleden verdwenen de ouders van het meisje onder dezelfde mysterieuze omstandigheden, terwijl zij aan het varen waren op diezelfde rivier. Achtervolgd door geesten van overledenen uit de rivier wordt de moordenaar tot waanzin gedreven?
Waardering:
Acteurs: Frank Whaley, Josh Stewart, Candy Clark
Categorie: Horror
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!