56dc0997d871e9177069bb472574eb29
Justice League online kijken / downloaden: Na het herstelde vertrouwen in de mensheid en ge´nspireerd door Supermans onbaatzuchtige daad, roept Bruce Wayne de hulp in van zijn nieuwe bondgenoot Diana Prince, om zich tegen een nog grotere vijand te verzetten. Batman en Wonder Woman proberen een team te werven om de strijd aan te gaan met deze dreiging. Maar ondanks de samenwerking tussen deze helden -Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg en The Flash- kan het al te laat zijn om de planeet te redden van een aanval van catastrofale afmetingen. - Justice League
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Justice League
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Justice League

Na het herstelde vertrouwen in de mensheid en ge´nspireerd door Supermans onbaatzuchtige daad, roept Bruce Wayne de hulp in van zijn nieuwe bondgenoot Diana Prince, om zich tegen een nog grotere vijand te verzetten. Batman en Wonder Woman proberen een team te werven om de strijd aan te gaan met deze dreiging. Maar ondanks de samenwerking tussen deze helden -Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg en The Flash- kan het al te laat zijn om de planeet te redden van een aanval van catastrofale afmetingen.
Waardering:
Acteurs: Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot
Categorie: Actie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!