The Other Guys: De New Yorkse rechercheurs Gamble en Hoitz slijten hun dagen achter hun bureaus. Ze hebben een hekel aan elkaar en moeten het saaie kantoorwerk opknappen voor de twee populairste agenten van het korps. Maar als die twee sneuvelen, wordt alles anders. Kunnen Gamble en Hoitz de strijd aan met de zware criminaliteit, zonder elkaar af te maken en New York City te verwoesten?
×
The Other Guys
De New Yorkse rechercheurs Gamble en Hoitz slijten hun dagen achter hun bureaus. Ze hebben een hekel aan elkaar en moeten het saaie kantoorwerk opknappen voor de twee populairste agenten van het korps. Maar als die twee sneuvelen, wordt alles anders. Kunnen Gamble en Hoitz de strijd aan met de zware criminaliteit, zonder elkaar af te maken en New York City te verwoesten?
Details
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, België
×
Reviews (10)The Other Guys
Geschreven door: Dewika
   18-07-2011
Een leuke actie/komedie film. 2 agenten die niets liever willen dan respect van anderen en zich proberen te bewijzen. Het is een redelijke film, omdat bepaalde stukken voorspelbaar zijn.
Geschreven door: Willem
   16-07-2011
Standaard film.
Geschreven door: Anoniem
   12-07-2011
Je hoeft je niet heel goed in het verhaal te verdiepen. De film is niet moeilijk te volgen. Leuke grappen, soms wat voorspelbaar. Veel verschillende karakters wat het extra leuk maakt. Een leuke film om even tussendoor te kijken waar je niet geconcentreerd naar hoef te kijken.
Geschreven door: Alvin
   18-06-2011
Een veelbelovende trailer, maar deze bleek dan ook meteen alle hoogtepunten van de film te bevatten. Een film die het vooral leuk probeert te zijn via grof taalgebruik in plaats van leuke scenes en een interessant verhaal.
Geschreven door: Arie
   26-05-2011
Verschrikkelijk! Erg flauw, origineel Amerikaanse humor waar je van moet houden. Heb de film niet uitgezien, want die boeide in het geheel niet.
Geschreven door: jaap
   23-05-2011
Heb veel gelachen met deze dramatische film, veel geklungel en flauwe grappen. Lijkt negatief zoals ik het nu zeg, maar bedoel aan te geven dat ik het zo droog vond dat ik er echt om moest lachen. Een aanrader! Zeker voor mensen die van droge humor houden!
Geschreven door: Anoniem
   23-05-2011
De verhaallijn is niet heel boeiend! Maar de grappen zijn wel heel komisch en erg droge humor! Prima film om je ff te vermaken!
Geschreven door: Michael
   18-05-2011
Film was veel origineler dan ik verwacht had. Heb er goed mee kunnen lachen. Aanrader! :)
Geschreven door: Rob
   05-05-2011
Heerlijke film. Flauw maar wel leuk. Niet bij nadenken, gewoon kijken en lachen.
Geschreven door: Tom
   02-05-2011
De scène waar er een explosie die links Will Ferrel en Walberg op hun rug merk misten kwaliteit. Een schot shows zullen pistool op de grond (een gouden pistool) ferrels, dan is het volgende shot zien het terug in de holster. Een ander kort daar na liet geen pistool in de holster of op de grond, wat is ermee gebeurd?
Schrijf zelf een review